Ο Παίκτης

Αντιδρά η Σάλτσμπουργκ

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 12:24

Σε δύο δυνατούς άσους καταλήξαμε στο πρόγραμμα της Τρίτης καθώς ποντάρουμε σε δύο δυνατά φαβορί σε Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ. 

Αντιδρά η Σάλτσμπουργκ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΡΕΣΤ
Η Μπρεστ έζησε την απόλυτη ευτυχία προ δύο εβδομάδων. Επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Στουρμ Γκρατς και συνδύασε με νίκη την παρθενική εμφάνισή της σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η γαλλική ομάδα αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Αυστρίας και τώρα καλείται να τα βγάλει πέρα με την ομάδα που τερμάτισε 2η στο περασμένο αυστριακό πρωτάθλημα, αλλά είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στη χώρα. Μπορεί φέτος να προβληματίζει, όπως έκανε και στο εκτός έδρας 3-0 στα χέρια της Σπάρτα Πράγας, εσχάτως, όμως, βρίσκει βηματισμό. Μέσα σε τρεις μέρες έριξε έξι γκολ σε Βίενερ Βικτόρια και Αούστρια Βιέννης για Κύπελλο και πρωτάθλημα, βρήκε την ηρεμία της. Η εμπειρία της στο χρυσοφόρο σεντόνι αναμένεται να κάνει τη διαφορά, αξιοπρεπής η απόδοση του «άσου».

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΝΤΕΡΜΠΙ
Η Σάντερλαντ, μπορεί να προέρχεται από ήττα στην Τσάμπιονσιπ, όμως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Μάλιστα, έχει κερδίσει και τα τρία προηγούμενα φετινά εντός έδρας ματς, ενώ δεν έχει χάσει στο σπίτι της από την Ντέρμπι, εδώ και 34 χρόνια. Τα «κριάρια», προέρχονται από δύο σερί ήττες, ενώ έχουν χάσει 12 από τα τελευταία 13 ταξίδια σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, αλλά και τα τρία προηγούμενα. Λογικό λοιπόν, οι «Μαύρες Γάτες» να είναι το φαβορί και να έχουν τον πρώτο λόγο για επιστροφή στις νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Σάλτσμπουργκ - Μπρεστ 1 1.95
Σάντερλαντ - Ντερμπι 1 1.65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr