Ο Παίκτης

“Παιχνίδι” στο 1.75!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 13:20

Με δύο άσους θα... παλέψουμε στο σημερινό πρόγραμμα με επιλογές απο τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

“Παιχνίδι” στο 1.75!

KΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ 1

Η Κάρντιφ έκανε κακό ξεκίνημα, με ήττα 2-0 από τη Σάντερλαντ εντός έδρας στην Τσάμπιονσιπ, σε μία εμφάνιση που εξέπληξε αρκετούς, καθώς ήταν καλή στα φιλικά προετοιμασίας που προηγήθηκαν. Έχει την ευκαιρία να δώσει απαντήσεις, απέναντι σε μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας, η οποία ναι μεν κέρδισε στην πρεμιέρα, αλλά έχει μικρότερο ρόστερ και αρκετές ελλείψεις στην επιθετική γραμμή, με μόνο έναν αναγνωρισμένο στράικερ στο ρόστερ της. Ακόμα και με το rotation που αναμένεται να γίνει, η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής και οι Ουαλοί μπορούν να πάρουν τη νίκη – πρόκριση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟΚ – ΜΑΛΜΕ 1

Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στην έδρα της Μάλμε, αλλά ισοφάρισε δύο φορές και το τελικό 2-2 ανοίγει τον δρόμο της πρόκρισης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το να αποδώσει στο 100% μία ελληνική ποδοσφαιρική Αύγουστο μήνα είναι μάλλον ουτοπικό, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν γερά τακτικά θεμέλια. Καλούνται να βάλουν την υπομονή στο παιχνίδι ώστε να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς τον όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης. Απέναντί τους βρίσκεται μία ομάδα με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, αλλά η ίδια ομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ από την Κλάκσβικ των Νήσεων Φερόες. Ο «Δικέφαλος» έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη – πρόκριση.

EKTIMHΣΕΙΣ:
Κάρντιφ – Μπρίστολ Ρόβερς 1 1.72
ΠΑΟΚ – Μάλμε 1 1.77

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr