Ο Παίκτης

Βήμα πρόκρισης για Πλζεν

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 10:43

Σε δύο δυνατά φαβορί κατέληξα στο σημερινό πρόγραμμα, όπου δεσπόζουν οι αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. 

Βήμα πρόκρισης για Πλζεν

ΚΡΙΒΜΠΑΣ – ΠΛΖΕΝ 2
Στο ουδέτερο Κόζιτσε (Πολωνία), η Κρίβμπας υποδέχεται τη Πλζεν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται δικαίως ως δυνατό φαβορί. Οι γηπεδούχοι στερούνται αγωνιστικού ρυθμού έχοντας δώσει μόλις ένα ματς φέτος για το πρωτάθλημα Ουκρανίας ενώ έχουν αποδυναμωθεί συγκριτικά με την περυσινή σεζόν. Η Πλζεν απο την άλλη, έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη νέα σεζόν, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα Τσεχίας (2-1-0) έχοντας μάλιστα δεχτεί μόλις ένα γκολ και δείχνει ικανή να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση απο το πρώτο κιόλας ματς. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν… παλιοσειρά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετρούν άλλωστε τρεις σερί παρουσίες σε φάση ομίλων ενώ πέρυσι έφθασαν μάλιστα μέχρι τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Το διπλό είναι στις δυνατότητες τους και θα… χωρέσει στο παιχνίδι μας, καθώς προσφέρεται σε “τίμια” τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΦΕΧΕΡΒΑΡ 1
Η Ομόνοια υποδέχεται τη Φέχερβαρ (Ουγγαρία) στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ και θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Τορπεντο Κουταΐσι (Γεωργία) με δύο νίκες, το κλίμα είναι καλό και κόντρα στους Ούγγρους την περιμένουμε ακόμη πιο έτοιμη. Από την άλλη, η Φέχερβαρ άφησε εκτός τη Σουμκαγίτ (Αζερμπαϊτζάν), επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας στο πρώτο ματς, αλλά στη ρεβάνς κινήθηκε σε... ρηχά νερά και έμεινε στο 0-0. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον προηγούμενο γύρο, η Ομόνοια πείθει ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

EKTIΜΗΣΕΙΣ:

Κρίβμπας - Πλζεν 2 1.75
Ομόνοια - Φεχερβαρ 1 1.75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr