Ο Παίκτης

Με Τσεχία και Πορτογαλία!

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 14:36

Με επιλογές από το συναρπαστικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάμε το Σάββατο, Τσεχία και Πορτογαλία μπορούν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί κόντρα σε Γεωργία και Τουρκία.

Με Τσεχία και Πορτογαλία!

Η Γεωργία δεν είχε κακή παρουσία στην πρεμιέρα με την Τσεχία. Ισοφάρισε μία φορά, είχε δοκάρι και ακόμη μία κλασική ευκαιρία για το 2-2, δέχθηκε το 3-1 στην τελευταία φάση του ματς. Μπορεί οι διεθνείς της να μην έχουν περίσσευμα διεθνών παραστάσεων, αλλά είναι ανταγωνιστικοί. Βέβαια, η Τσεχία κινείται σε σαφώς ανώτερο επίπεδο. Όχι μόνο κόντραρε την Πορτογαλία, αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, καθώς δέχθηκε την ανατροπή (2-1) με αυτογκόλ και κάτι… σαν αυτογκόλ (από τον ίδιο παίκτη!). Είναι προφανές ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι κάνουν σχέδια πρόκρισης και σ’ αυτήν την περίπτωση, η νίκη επί της Γεωργίας θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Θα το παλέψουν οι παίκτες του Βίλι Σανιόλ, πλην όμως η Τσεχία διαθέτει το ρόστερ για να πάρει τους βαθμούς και τα ύψη ώστε να πάει το ματς στις στατικές φάσεις αν δεν βγάλει άκρη με υπομονή και κυκλοφορία μπάλας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Πορτογαλία δεν είχε εύκολο έργο με την Τσεχία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή, κυρίως επειδή ώθησε την αντίπαλη άμυνα στο να κάνει λάθη. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και λίγοι μπορούν να διαφωνήσουν σε θεωρητική βάση. Από τη μέση και μπροστά υπάρχει άφθονη ποιότητα και οι Τούρκοι μπορεί να έχουν τις ενστάσεις τους, αλλά δύσκολα θα ορθώσουν ανάστημα. Είναι με τη σειρά τους ομάδα που δημιουργεί, ανασταλτικά υπάρχει πρόβλημα. Φάνηκε με τη Γεωργία, από την οποία οι διεθνείς του Βιντσέντζο Μοντέλα δέχθηκαν ένα γκολ, πλην όμως κινδύνευσαν με περισσότερα και δεδομένα το υπέρ τους 3-1 είναι κολακευτικό και ήρθε με τη βοήθεια της τύχης. Επιπρόσθετα, οι Πορτογάλοι έχουν ανάγκη τη νίκη και για ακόμη έναν λόγο. Αν την πάρουν θα εξασφαλίσουν την πρωτιά εν πολλοίς και αυτό δίνει ευκαιρία στο 3ο ματς του ομίλου να γίνει διαχείριση. Με τον Ρονάλντο λίγο πριν από το 40 και τον Πέπε να τα έχει περάσει εδώ και καιρό, είναι προφανές ότι οι πυλώνες θα καλοδεχτούν ορισμένες ανάσες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ 2 1,85

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2 1,70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr