Ο Παίκτης

Εύκολα η Βραζιλία

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 14:07

Στον επαναληπτικό ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου ανάμεσα σε Εϊμπάρ και Οβιέδο και στο φιλικό ΗΠΑ-Βραζιλία θα στηριχτώ την Τετάρτη.

Εύκολα η Βραζιλία

Στην Β΄ Ισπανίας, η Εϊμπάρ υποδέχεται την Οβιέδο για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου. Το πρώτο ματς έληξε 0-0, από τη στιγμή που δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ εφόσον απόψε υπάρξει νέα ισοπαλία -με οποιοδήποτε σκορ- θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν ούτε εκεί υπάρξει νικητής τότε στον τελικό θα προκριθεί η Εϊμπάρ επειδή είχε τερματίσει ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και πέρυσι η Εϊμπάρ είχε βρεθεί στα μπαράζ ανόδου (χωρίς επιτυχία), εκτιμώ ότι θα αξιοποιήσει την έδρα που ήταν η δεύτερη καλύτερη στην κανονική διάρκεια της Σεγούντα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε φιλικό που θα διεξαχθεί στο Ορλάντο, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποδέχονται την Βραζιλία με την “σελεσάο” να προβάλλει ως απόλυτο φαβορί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν κακή εικόνα στο προ ημερών φιλικό με την Κολομβία, δέχτηκαν πέντε γκολ και προκλήθηκε αναστάτωση. Βέβαια, το 2024 ξεκίνησε με κούπα για τους διεθνείς της «αστερόεσσας», καθώς κατέκτησαν τη Λίγκα Εθνών Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής (στον ημιτελικό νίκησαν την Τζαμάικα και στον τελικό το Μεξικό). Οι Αμερικανοί προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Κόπα Αμέρικα, το οποίο φιλοξενούν, στο αποψινό θα έχουν πολλές απουσίες, τους Ντεστ (α. 33/2), Σαντς (α. 13/0), Γέντλιν (α. 81/0), Λονγκ (α. 35/3), Ζίμερμαν (α. 42/3), Ρολδάν (μ. 37/0), Μόρις (ε. 55/11), Φερέιρα (ε. 23/15).

Η Βραζιλία έδωσε δύσκολο φιλικό τεστ απέναντι στο Μεξικό και παρά το ότι στο αμυντικό σκέλος δεν έπεισε, κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εκπνοή (2-3). Οι διεθνείς του Ντοριβάλ Ζούνιορ συνθέτουν ένα ρόστερ με ανώτατη ποιοτική στάθμη, καλείται να διεκδικήσει κάθε τρόπαιο μεγάλης διοργάνωσης στην οποία θα πάρει μέρος. Στον όμιλο του Κόπα Αμέρικα (θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ) αντιμετωπίζει τις Κόστα Ρίκα, Παραγουάη και Κολομβία. Στα προκριματικά του Μουντιάλ δεν πείθει, έχει 2-1-3 και βρίσκεται στην εξάδα. Εκτός κλήσεων οι Έντερσον (τ. 25 συμ.) Λόντι (α. 19/0), Κασεμίρο (μ. 75/7), Ριτσάρλισον (ε. 48/20), Ζεζούς (ε. 64/19), Νέιμαρ (ε. 128/79), Αντονι (ε. 16/2), Ζέρσον (μ. 5/0). Διπλό συνδυαστικά με over η επιλογή μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Εϊμπάρ-Οβιέδο 1 2,05

ΗΠΑ-Βραζιλία 2&over 2,25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr