Ο Παίκτης

Ανετα το Τόγκο

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 - 13:43

Δυάδα μέτριου ρίσκου, από τα προκριματικά του Μουντιάλ στην αφρικανική ζώνη και την Β' Νορβηγίας, επιλέγω για την Τετάρτη.

Ανετα το Τόγκο

Για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Τόγκο υποδέχεται το Νότιο Σουδάν, προβάλλοντας ως απόλυτο φαβορί. Το Τόγκο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο με ισοπαλία 1-1 στο Σουδάν, για να ακολουθήσει νέα ισοπαλία αυτή τη φορά εντός έδρας «λευκή» κόντρα στην ισχυρή Σενεγάλη. Και εκτιμώ πως ήρθε η ώρα για την πρώτη του νίκη (άλλωστε μόνο με αυτή θα συνεχίσει να ελπίζει βάσιμα), απέναντι στον εμφανώς πιο αδύναμο αντίπαλο στο γκρουπ. Το Νότιο Σουδάν στην πρεμιέρα υπέστη βαριά ήττα 4-0 στην Σενεγάλη, στη δεύτερη αγωνιστική παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην (αδύναμη γενικότερα, αλλά σε κάθε περίπτωση ανώτερη του) Μαυριτανία, δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα εδώ. Καλή περίπτωση ο άσος από ημίχρονο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Εγκερσουντ φιλοξενεί την Ασάνε σε εξ αναβολής ματς της δεύτερης αγωνιστικής στη Β' Νορβηγίας και βάσει της μέχρι τώρα εικόνας τους έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι. Σαφώς καλύτερη η πορεία των γηπεδούχων, με πέντε νίκες και μόλις δύο ήττες σε δέκα αγωνιστικές φιγουράρουν στη δεύτερη θέση, το πιο εντυπωσιακό είναι οι επιθετικές τους επιδόσεις έχοντας πετύχει 27 γκολ σε αυτά τα ματς. Η Ασάνε αντιμετωπίζει δυσκολίες έχοντας δύο νίκες στον ίδιο αριθμό αγώνων ενώ κατά μέσο όρο δέχεται δύο γκολ (ενώ σκοράρει ένα). Ετσι και παρότι η Εγκερσουντ δεν έχει καλή αμυντική λειτουργία, σκοράρει τόσο που μας κάνει να την εμπιστευτούμε συνδυαστικά και με over.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τόγκο - Νότιο Σουδάν 1/1 2,20

Εγκερσουντ - Ασάνε 1&over 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr