Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Πρεμιέρα με ενδιαφέρον στις νίκες στο Γιούροκαπ

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 04:16

Καλή χρονιά λοιπόν να έχουμε και στο Γιούροκαπ! Που είναι η πρώτη ευρωπαίκή διοργάνωση που κάνει πρεμιέρα.

Πρεμιέρα με ενδιαφέρον στις νίκες στο  Γιούροκαπ

Και που έχει φυσικά ελληνικό ενδιαφέρον με την παρουσία του Άρη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην διοργάνωση.. Το Γιούροκαπ είναι η δεύτερη στην τάξη ευρωπαίκή διοργάνωση που δίνει θέση στην επόμενη Ευρωλίγκα καθώς ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση. Συνεπώς υπάρχει μεγάλο κίνητρο και γι αυτό άλλωστε βρίσκουμε καλές ομάδες που έχουν θητεία και στην Ευρωλίγκα στο παρελθόν. Μιας και δεν είναι εύκολο να πας στην Ευρωλίγκα με άλλο τρόπο και όταν έχεις κάνει και επένδυση είναι μονόδρομος!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η πρώτη φάση έχει δύο ομίλους δέκα ομάδων, αλλά προκρίνονται οι έξι πρώτοι στην επόμενη φάση αντί για οκτώ που ξέραμε. Και έχει σημασία η κατάτξη καθώς οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο θα περάσουν απ ευθείας στα προημιτελικά,ενώ κάθε ομάδα της κανονικής περιόδου στην υψηλότερη θέση θα έχει πλεονέκτημα εντός έδρας σε κάθε ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια της μετά τη σεζόν.Μεγάλα φαβορί η πανάκριβη και φιλόδοξη Χάποελ Τελ Αβίβ του Δέδα αλλά και η Ισπανική Βαλένθια που θέλει να γυρίσει στην Ευρωλίγκα. Ο Άρης μπορεί την προκριση. Πέρσι πάντως είχαμε πολλές εκπλήξεις και γαλλικό τελικό (Παρί-Μπουργκ)!

Γενικά πάντως υπάρχουν καλές ομάδες και έχει μεγαλύτερο κίνητρο η κανονική περίοδος από το παρελθόν. Παρόλα αυτά όμως πολλές ομάδες δεν περιμένουν κάτι και κάνουν συντήρηση σε πολλά ματς ή δοκιμές. Καθημερινά φρέσκα προγνωστικά και αναλύσεις που έχουμε ήδη ανεβάσει και το Podcast μου για τους ΠΑΟ και Ολυμπιακό και έρχονται και άλλα όπως και στο Τικ Τοκ σχεδόν κάθε ημέρα!

Τι κρατάμε στο κουπόνι;

Νίκες Κλουζ (1.60), Βαλένθια (1.50),Μπασαχεσίρ(1.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr