Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Λάμψη αστέρων στο Παρίσι με ελληνική παρουσία!

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 06:44

Η μεγάλη ώρα έφτασε λοιπόν. Και έχουμε την πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Λάμψη αστέρων στο Παρίσι με ελληνική παρουσία!

Με το μπασκετικό τουρνουά να κλέβει την παράσταση καθώς σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο στην Ολυμπιάδα,είναι ένα μεγάλο γεγονός και όλοι οι σταρ του ΝΒΑ είναι παρόντες. Μάλιστα σημαιοφόρος της πατρίδας μας θα είναι ο Γιάννης Αντετοκπύμπο και των ΗΠΑ ο Λεμπρόν Τζέιμς! Για το πρόγραμμα και τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στις άλλες σελίδες ενώ καθημερινά θα έχουμε εδώ στο σάιτ ανάλυση των αγώνων της ημέρας και φρέσκα προγνωστικά,αλλά και λάιβ στους αγώνες της Εθνικής μας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Καταρχάς οι ΗΠΑ είναι το απόλυτο φαβορί αν και δεν υπάρχει αυτή η διαφορά ποιότητας άλλων εποχών αφού οι αποστάσεις έχουν μειωθεί και πλέον Ευρωπαίοι είναι σούπερ σταρς και στο ΝΒΑ! Πάντως στο περσινό Μουντομπάσκετ που οι ΗΠΑ έμειναν εκτός βάθρου (!) είχαν πολύ χειρότερη ομάδα από φέτος. Αλλά η Σερβία είναι για παράδειγμα πάνοπλη και θέλει να κερδισει τις ΗΠΑ με τον σούπερ σταρ Τζόκιυς να ηγείται της προσπάθειας. Δύσκολο αλλά θα παλέψουν οι Σέρβοι Στην μάχη για τα μετάλλια και ο Καναδάς με τους πολλούς και καλούς ΝΒΑερς και χάλκινος πέρσι στο Μουντομπάσκετ. Και φυσικά η πάντα αθλητική και με στιλ ΝΒΑ και οικοδέσποινα φέτος Γαλλία που πάντως απογοήτευσε πέρσι και δεν μ αρέσουν τα γκαρντ της. Στα φαβορί για μετάλλια και η νέα δύναμη της Ευρώπης η Γερμανία με τους πολλούς ΝΒΑερς που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο του Μουντομπάσκετ!


Πάμε και στην Εθνική μας ομάδα. Ανανεωμένη και σύγχρονη με τον Σπανούλη στον πάγκο και με διάθεση και όρεξη με την επιστροφή και του Γιάννη που δυσκολεύεται όμως στο μπάσκετ εκτός ΝΒΑ. Η ομάδα μας είναι σε πολύ δύσκολο γκρουπ αλλά θα παλέψει με την αμυνά της. Εντυπωσίασε στο Προολυμπιακό αλλά στην εδρα της. Πρόβλημα στο 2 και στο σουτ και λίγοι ψηλοί με τις απουσίες Θανάση,Κώστα Αντ και Παπαπέτρου αλλά και Σλούκα στην περιφέρεια. Δύσκολα με Καναδά,θα παλέψουμε αλλά φαβορί η Αυστραλία και μπορούμε αν και ντέρμπι με την πεσμένη αλλά έμπειρη και όνομα Ισπανία!


Στα ματς της πρεμιέρας στοιχηματικά νίκη Αυστραλία,άσο Γαλλία,διπλό Καναδάς,άσο Σερβία

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr