Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Τίτλος στο ΟΑΚΑ και όλα ανοιχτά!

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 12:31

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Τίτλος στο ΟΑΚΑ και όλα ανοιχτά!


Και τελικά πάμε και σε 5ο τελικό! Στο 2-2 η σειρά ΠΑΟ-Ολυμπιακός και είχαμε πει νωρίς νωρίς όπως θυμάστε ότι οι έδρες σπάνε πια και δεν είναι όπως παλιά και για πολλούς λόγους συμβαίνει αυτό. Και ας έχουμε δυστυχώς πάλι ένταση και τοξικότητα και άσχημο κλίμα. Ο Ολυμπιακός έσπασε την έδρα με το καλημέρα ,έκανε και το 2-0 ,αλλά ο ΠΑΟ αντέδρασε,ισοφάρισε 2-2 δίκαια μέσα στο ΣΕΦ και πάει να γράψει ιστορία ανατρέποντας σειρά τελικών από 0-2 μετά από 22 χρόνια με θύμα τον Ολυμπιακό τότε από την ΑΕΚ! Αλλά όπως είπαμε όλα ανοιχτά μετά το 2-0 του Ολυμπιακού,το ίδιο λέω και τώρα. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε την έδρα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα με το καλημέρα και την έχασε μετά; Αλλά πήγε και έγραψε ιστορία με το 2-3 μέσα στην Βαρκελώνη και πήγε Βερολίνο; Αυτό θα πάει να κάνει και τώρα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Και κλειδί θα είναι η άμυνα του Ολυμπιακού που πάντως δεν είναι στη σειρά αυτή που ξέραμε,ενώ και ο ΠΑΟ θα έχει το άγχος του. Σωστές οι τιμές αλλά χαμηλές. Περιμένω ένα ματς να πάει σε χαμηλό σκορ καθώς δεν έχει πάει κανένα! Λογικά τώρα με το άγχος κιόλας!


Κατά τα άλλα τα έχουμε πει στοιχηματικά στα πλέι οφ οι τιμές δεν είναι καλές καθώς είναι χαμηλές και μιλάμε ότι πάιζουν οι κορυφαίες ομάδες και σε τελικούς! Συνεπώς μόνο ευκαιρίες ψάχνουμε όπως κάναμε πάντως τελευταία. Η Μπάγερν μπορεί το τίτλο και μέσα στην Άλμπα καθώς ξαναπήρε την έδρα. Το σήκωσαν ήδη Ρεάλ,Φενέρ και Μονακό και δεν ξέρουμε τι έγινε στην Ιταλία.Στο ΝΒΑ μας δικαιώνει η Βοστώνη ,φαβορί είχαμε είπαμε με το τρομερό πάντως Ντάλας του Ντόνσιτς που απέκλεισε τρεις ομάδες με μειονέκτημα έδρας(!) και με τρομερά και πολλά διπλά με απίστευτη ξαφνικά άμυνα! Και στο 3-0 οι Σέλτικς με την άμυνα έχοντας κρατήσει σε όλα τα ματς κάτω από τους 100π τους Μάβερικς! Φυσικά εδώ έχουμε λάιβ στους μεγάλους τελικούς και ανάλογα και στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή αλλά και ανάλυση μπασκετική και μην χάνετε το Podcast μου αλλά και το Τικ Τοκ με πολύ μπάσκετ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr