Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Σε ρυθμούς πλέι οφ

Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 - 03:14

Σε ρυθμούς πλέι οφ πια σε όλη την Ευρώπη και με πρεμιέρα και στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων πια!

Σε ρυθμούς πλέι οφ

Και με το μυαλό όλων φυσικά στο Φ4 της Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα καθώς έχουμε την συμμετοχή των δύο ελληνικών ομάδων ΠΑΟ και Ολυμπιακού. Που ασφαλώς θα κάνουν συντήρηση στην Ελλάδα. Και έτσι θέλει προσοχή στα χάντικαπ. Γενικά όμως τα πλέι οφ θέλουν στοιχηματικά προσοχή. Καθώς πολλές μεγάλες ομάδες κάνουν και συντήρηση αφού οι νίκες μετράνε και όχι να πατήσουν τον αντιπαλό τους. Και συνήθως οι τιμές είναι χαμηλές και τα χάντκαπ μεγάλα αν και παίζουν οι καλύτερες ομάδες της σεζόν και δεν θα έπρεπε. Ανάλογα επίσης πολλές ομάδες αισθάνονται ότι δεν έχουν τύχη σε ένα ματς ή μια σειρά και το παρατάνε! Κυνηγάμε μόνο τις ευκαιρίες. Οπως το βασικό μας σημείο με τον άσο της Μπούρσα που μας δικαίωσε πανηγυρικά και στο τελευταίο μας κουπόνι!
Γενικά δύσκολα τα πράματα και είδαμε και στο ΝΒΑ τι γίνεται που ήδη έχουμε μεγάλες βόμβες με αποκλεισμούς σοκ των δύο μεγάλων φαβορί. Των Μπακς και των Σανς! Αλλά και μια τρομερή σειρά με 4/4 διπλά(!) στο Ντένβερ-Μινεσότα! .Φυσικά εδώ έχουμε στο www.tostoixima.gr. ανάλυση μπασκετική και στοιχηματική προσέγγιση και στο Podcast μου αλλά και στο Τικ Τοκ. Αλλά και μπασκετική αρθρογραφία. Και στην ιστοσελίδα μας αυτή φυσικά.κάθε μέρα ανάλυση για το ΝΒΑ με φρέσκα προγνωστικά και το ιατρικό δελτίο!
Τι κρατάμε; Άσο Μιλάνο,Ολυμπιακό,ΠΑΟ,Μονακό

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr