Μπάμπης Παπάζογλου

Διεκπεραίωση και… όλα ή τίποτα

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 13:36

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα αποψινά ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων

Διεκπεραίωση και… όλα ή τίποτα

Τα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώνονται σήμερα με διπλό ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά και μία πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο αγώνων.
Ο μεν ΠΑΟΚ μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, έχει ουσιαστικά εξασφαλισμένη την παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ, ο δε Παναθηναϊκός παίζει την ευρωπαϊκή συνέχεια στον επαναληπτικό με την Λανς. Ή ανατρέπει το 1-2 του πρώτου αγώνα στην Γαλλία και παίζει στο Κόνφερενς Λιγκ ή αποκλείεται και μένει εκτός Ευρώπης.
Ούτως ή άλλως οι «πράσινοι» είχαν εξ αρχής το πιο δύσκολο έργο και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο ματς. Το γκολ του Ιωαννίδη άφησε τελικά ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά ομάδες όπως η Λανς είναι ακόμη πιο επικίνδυνες εκτός έδρας και αν βρουν χώρους, το πρόβλημα για τον αντίπαλο γίνεται μεγαλύτερο. Είναι μάλλον δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό και να βρει με υπομονή το γκολ, αλλά δεν θα είναι εύκολο να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τους Γάλλους. Είναι ματς ισορροπιών και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει πιθανότητα.

Ο αγώνας στην Ιρλανδία μοιάζει με τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ και σ’ αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να γίνει ανοιχτό παιχνίδι και να μπουν και γκολ. Η Σάμροκ θα παίξει ελεύθερα και οι Θεσσαλονικείς σε όλα τους τα παιχνίδια είτε δέχονται γκολ, είτε ο αντίπαλος κάνει καλές ευκαιρίες. Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει και είναι το φαβορί για να κερδίσει και το δεύτερο ματς και η επιλογή του over σε συνδυασμό με το G/G, δείχνει ελκυστική.


ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ- ΠΑΟΚ G/G OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 2.15
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΛΑΝΣ G/G- 1.70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.