Μπάμπης Παπάζογλου

Ευκαιρίες και δυσκολίες

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 14:21

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τους αποψινούς αγώνες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη

Ευκαιρίες και δυσκολίες

Η ώρα της αλήθειας έφτασε στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι ομάδες έφτασαν στα πλέι οφ, στα τελευταία νοκ άουτ ματς πριν τους ομίλους με τη συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων, καθώς ο Ολυμπιακός είναι ήδη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η ΑΕΚ έχει αποκλειστεί.
Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία του να διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή παρουσία στη συνέχεια, αφού κι αν ακόμη αποκλειστεί, θα πάει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Σάμροκ και αναμένεται να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, ξεπερνώντας το εμπόδιο της αντιπάλου του, με πρώτη νίκη απόψε. Οι Θεσσαλονικείς έχουν παρουσιάσει αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι και δεν αποκλείεται να δεχθούν γκολ κι απόψε, είναι όμως και ομάδα που σκοράρει, είναι ανώτερη της Σάμροκ και έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ πιο δύσκολη αποστολή στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και με πρόκριση θα πάει στους ομίλους, ενώ αν αποκλειστεί θα μείνει εκτός Ευρώπης. Η Λανς είναι πολύ επικίνδυνη, μπορεί στην πράξη να αποδειχθεί και καλύτερη του Άγιαξ και το αποψινό ματς στην Γαλλία είναι πολύ σημαντικό. Οι «πράσινοι» έδειξαν στο Άμστερνταμ ότι μπορούν να διεκδικήσουν αποτέλεσμα και να σκοράρουν, όπως μπορεί να το κάνει και η Λανς. Το G/G μοιάζει με καλή επιλογή.

ΠΑΟΚ- ΣΑΜΡΟΚ ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ- 1.74
ΛΑΝΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G – 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.