Μπάμπης Παπάζογλου

Υπερβάσεις και προκρίσεις

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2024 - 10:08

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τους αποψινούς αγώνες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στην Ευρώπη

Υπερβάσεις και προκρίσεις

Η αλήθεια είναι ότι μετά την κλήρωση, όλοι καταλαβαίναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στον Άγιαξ. Ποιος όμως περίμενε να μπει σε περιπέτειες για την πρόκριση και η ΑΕΚ, που είχε στο δρόμο της την Νόα;
Η ήττα της στην Αρμενία και με δύο γκολ διαφορά, την έβαλε σε περιπέτειες και ως σκορ, η ανατροπή δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι υπέρβαση να αποκλείσει η ΑΕΚ την Νόα; Όχι, αλλά με τις συνθήκες που υπάρχουν και ζητούμενο τη νίκη με τρία γκολ διαφορά, θα χρειαστεί να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι για να τα καταφέρει. Και περιμένουμε ότι θα το κάνει. Η πρόκριση με συνδυασμό το over 3,5 γκολ ή ο «άσος» σε συνδυασμό με το over 3,5 γκολ, προσφέρεται σε καλή τιμή και δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, ακόμη κι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Γκαρσία.

Για τον Παναθηναϊκό, η πρόκριση μοιάζει με υπέρβαση, ειδικά μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι εύκολη, δεν είναι και ακατόρθωτη, καθώς ο Άγιαξ δεν είναι η ομάδα- φόβητρο, που έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν. Ειδικά αν σκοράρουν πρώτοι οι «πράσινοι» ή το ματς περάσει από το 1-1, 1-2, όλα γίνονται. Ευκαιρίες πάντως να βρουν το γκολ θα έχουν. Στο Άμστερνταμ, η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι μεγάλη και τη βρίσκουμε σε απόδοση που ξεπερνάει το 1.70.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη ακόμη κι αν αποκλειστεί απόψε, πηγαίνοντας στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Η ΑΕΚ όμως παίζει σε κάθε γύρο την ευρωπαϊκή παρουσία της, χωρίς να έχει μία δεύτερη ευκαιρία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.