Μπάμπης Παπάζογλου

Η πρόκριση θέλει γκολ

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 17:21

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τους αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μάλμε

Η πρόκριση θέλει γκολ

Ο πιο σημαντικός αγώνας μέχρι τον επόμενο. Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ προϋποθέτει πρόκριση απόψε επί της Μάλμε σε ένα παιχνίδι που είναι ιδιαίτερο.
Σχεδόν πάντα τα ματς με σκανδιναβικές ομάδες έχουν γκολ, σασπένς, είναι πολλές φορές απρόβλεπτα. Πόσω μάλλον όταν διακυβεύεται η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ισοπαλία στο πρώτο ματς στην Σουηδία δίνει ένα προβάδισμα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά είναι βέβαιο ότι η Μάλμε θα κυνηγήσει την επιτυχία και μπορεί να βάλει δύσκολα στους Θεσσαλονικείς. Το μυστικό σε τέτοια παιχνίδια είναι το μηδέν στην άμυνα, αλλά δεν είναι εύκολο να συμβεί στην Τούμπα. Διότι, αν τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ, η πρόκριση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ένα γκολ θα το βρει. Πιθανότατα όμως θα χρειαστεί να σκοράρει περισσότερες από μία φορές για να τα καταφέρει. Θυμηθείτε ότι και με την Μπόρατς δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στην Τούμπα, δέχθηκε μάλιστα δύο γκολ.
Η επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει μεγάλη πιθανότητα και μπορεί να τη συνδυάσουμε με τη διπλή ευκαιρία του 1Χ, για να βρούμε απόδοση που θα πλησιάζει ή και θα ξεπερνάει τον διπλασιασμό του πονταρίσματος μας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.