Μπάμπης Παπάζογλου

Ημερολόγιο Σούπερ Λιγκ: 7η αγωνιστική πλέι οφ

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 20:31

Ο Μπάμπης Παπάζογλου κρατάει το ημερολόγιο της Σούπερ Λιγκ και καταγράφει όσα έγιναν στα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής.

Ημερολόγιο Σούπερ Λιγκ: 7η αγωνιστική πλέι οφ

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και «αγκάλιασε» το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ενώ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είχαν απώλειες. Τι είδαμε στα παιχνίδια της αγωνιστικής των πλέι οφ;

- Λαμία- ΠΑΟΚ 1-1: Η Λαμία πήρε τον πρώτο της βαθμό στα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ είχε νέα απώλεια, αυτήν τη φορά ένα αποτέλεσμα- σοκ, καθώς μάλλον κανείς δεν περίμενε ότι θα άφηνε βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τους άφησε όμως φυσιολογικά βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε κακή περίοδο και- κυρίως- δείχνουν να έχουν… άδειο ρεζερβουάρ. Δεν βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο και αυτό το πληρώνουν. Η Λαμία βρήκε την ευκαιρία και δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Προηγήθηκε και μπορούσε να πάρει και το τρίποντο, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο ΠΑΟΚ πάει υπό πίεση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς νέο άσχημο αποτέλεσμα θα του στοιχίσει και την τρίτη θέση.
- Άρης- Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για τον τίτλο, αλλά δεν τα κατάφερε και εξακολουθεί να είναι τέταρτος, σε μία θέση που δεν εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κλασικές ευκαιρίες, κύρια στο πρώτο ημίχρονο, που είχαν και δύο δοκάρια και πλήρωσαν και πάλι ένα λάθος. Ο Άρης προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα, ωστόσο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα. Είχε πολύ χρόνο μπροστά του, αλλά δεν έβγαλε τις πολλές φάσεις, έχασε κι εκείνες που του παρουσιάστηκαν και παρά την επιστροφή αρκετών βασικών στην ενδεκάδα, λύσεις δεν βρήκε. Ο Άρης σταμάτησε το σερί ηττών με πρωταγωνιστή τον Κουέστα που έγινε ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου.

- ΑΕΚ- Παναθηναϊκός 3-0: Το ντέρμπι κορυφής εξελίχθηκε σε… πάρτι της ΑΕΚ, που μετά από καιρό έκανε μία μεγάλη εμφάνιση και θύμισε την περσινή ομάδα. Η «Ένωση» μπήκε αποφασισμένη, προηγήθηκε νωρίς, εκμεταλλεύτηκε και το λάθος του Παναθηναϊκού για το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε άνετα στο 3-0, ένα σκορ που μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Οι φίλαθλοι της άρχισαν να πανηγυρίζουν τον τίτλο, που ουσιαστικά «κλειδώνει» με «διπλό» στην Τούμπα την Κυριακή. Οι «πράσινοι» πήγαν σε «τελικό», ουσιαστικά όμως δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση πέναλτι στον Κώτσιρα στο πρώτο ημίχρονο, στο 1-0, αλλά σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, απλά παρακολουθούσαν τους αντιπάλους τους να κάνουν ό,τι θέλουν και να μην μπορούν να αντιδράσουν, στο χειρότερο ματς με τον Τερίμ στον πάγκο τους. Πλέον, είναι πολύ κοντά να μείνουν για 14ο χρόνο χωρίς πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.