Μπάμπης Παπάζογλου

Το σχέδιο και μία λεπτομέρεια

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 10:15

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος

Το σχέδιο και μία λεπτομέρεια

Ο Ολυμπιακός δίνει τον κρίσιμο επαναληπτικό στην Βουδαπέστη με την Φερεντσβάρος για την πρόκριση του Κόνφερενς Λιγκ και είναι στην ουγγρική πρωτεύουσα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και τον θρίαμβο στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέστρεψε στην πόλη, όπου κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ με την Σεβίλλη τον περασμένο Μάιο και δε θα αλλάξει το σχέδιο του: Πίεση ψηλά και καλή εκκίνηση στο παιχνίδι για να απορροφήσει την πίεση που θα επιχειρήσει να ασκήσει η Φερεντσβάρος στο ξεκίνημα του αγώνα. Η ουγγρική ομάδα δεν είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο, καθώς αναβλήθηκε το ματς πρωταθλήματος για να είναι ξεκούραστη και θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει η ομάδα του να μπει στον αγώνα όπως με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και υπάρχει και μία λεπτομέρεια: Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, η Φερεντσβάρος έδειξε να χάνει δυνάμεις και αντοχές μετά το 60’. Το επεσήμανε και ο προπονητής της Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Ο λόγος είναι απλός: Μετά τη μεγάλη διακοπή το χειμώνα, έχει δώσει τρία παιχνίδια και χρειάζεται αγώνες για να βρει ξανά καλό ρυθμό. Αν συμβεί το ίδιο και απόψε, οι πιθανότητες να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο θα αυξηθούν…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.