Μπαλαντέρ

Τα φαβορί και τα γκολ στο ντέρμπι

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 11:05

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Τα φαβορί και τα γκολ στο ντέρμπι

Η ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερα παιχνίδια.
Στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό λίγες ημέρες μετά την νίκη των «ερυθρόλευκων» στην Σουηδία επί της Μάλμε. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει ακόμη στο γήπεδο τους, είναι χωρίς τρίποντο εντός έδρας από τον περασμένο Ιανουάριο και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την ήττα. Ο Ολυμπιακός έχει απώλειες στο πρωτάθλημα, ο Μεντιλίμπαρ θα κάνει ροτέισον και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Το «διπλό» σε συνδυασμό με το under 4,5 γκολ μας προσφέρει μία ικανοποιητική απόδοση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα από την Τσέλσι θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μη μείνει κι άλλο πίσω στο πρωτάθλημα. Έχει χαρακτήρα ενός… τελικού νωρίς στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους», που δυσκολεύονται σε πολλούς αγώνες και δεν έχουν νίκη, αλλά και δεν έχουν σκοράρει σε ντέρμπι. Ο Άρης είναι στην κορυφή και σε εξαιρετική κατάσταση, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και δύο στα ντέρμπι που έχει δώσει και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ανοιχτό ματς, πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία απέναντι στην Πλζεν υποδέχεται τον ΟΦΗ, με στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν απώλειες μέχρι τώρα σε τέτοια παιχνίδια και είναι το φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που είναι καλή εκτός έδρας (αήττητη στα τρία τελευταία ματς), αλλά δε θα είναι εύκολο να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο «άσος» σε συνδυασμό με το under 4,5 γκολ είναι μία καλή επιλογή.

Η αγωνιστική θα κλείσει με τον αγώνα στην Λεωφόρο απέναντι στην Καλλιθέα και τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν, πιο κοντά στο αποτέλεσμα ο Ατρόμητος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & UNDER 4,5 ΓΚΟΛ- 1.75
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΡΗΣ G/G- 1.78
ΠΑΟΚ- ΟΦΗ 1 & UNDER 4,5 ΓΚΟΛ- 1.72
ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G- 1.78

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.