Μπαλαντέρ

Σκοράρουν στον Βόλο

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 10:56

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Σκοράρουν στον Βόλο

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται με την όγδοη αγωνιστική μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις.
Στον Βόλο η τοπική ομάδα δεν έχει ακόμη νίκη στο γήπεδο της, προέρχεται όμως από το τρίποντο στο Περιστέρι. Υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, ο οποίος είναι στην τελευταία θέση, με μία νίκη, εκτός έδρας, στην Λαμία. Είναι ομάδες που και σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ και οι πιθανότητες να εμφανιστεί το G/G είναι αυξημένες.
Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος μετά την ήττα από τον Βόλο θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η ομάδα του Γκαρσία έχει ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, αν και έχει τη σημαντική απουσία του Κρλίτος. Ο Παναιτωλικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, είναι αήττητος πέντε αγωνιστικές και έχει ανέβει στην πέμπτη θέση. Πολύ ανοιχτό ματς, αλλά με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα.
Στην Λαμία, η τοπική ομάδα θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί (χωρίς νίκη μετά την πρεμιέρα), αλλά και να πάρει το πρώτο τρίποντο στο γήπεδο της, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Βόκολου στον πάγκο της μετά την επιστροφή του. Ο Αστέρας, με τρίτο προπονητή φέτος, καθώς επέστρεψε ο Παντελίδης, είναι αήττητος εκτός έδρας (δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες) και είναι ομάδα που έχει πολύ καλύτερη παρουσία μακριά από το γήπεδο της. Πολλές οι πιθανότητες να εμφανιστεί η ισοπαλία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΟΛΟΣ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ G/G- 1.95
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1- 1.94
ΛΑΜΙΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ- 3.20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr