Μπαλαντέρ

Ντέρμπι με λίγα ρίσκα

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 11:29

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Ντέρμπι με λίγα ρίσκα

Η έβδομη αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πάνε στο μεγάλο ματς από διαφορετική αφετηρία. Μεγαλύτερη η πίεση στους γηπεδούχους, που προέρχονται από την ισοπαλία με την Μπόρατς στο Κόνφερενς Λιγκ και έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά, κινδυνεύοντας να πάνε στο -8 από την κορυφή σε περίπτωση ήττας, αλλά με νίκη θα μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και θα πλησιάσουν στους δύο πόντους τον αντίπαλο τους. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε καλύτερη κατάσταση, μετά και τη νίκη επί της Μπράγκα στο Γιουρόπα Λιγκ και με νίκη θα βρεθούν ξανά στην κορυφή, ενώ αν δεν κερδίσει στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ, αυτό θα συμβεί και με ισοπαλία. Για τον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και την ήττα από την ΑΕΚ χωρίς να σκοράρει, για τον Ολυμπιακό είναι το δεύτερο, πάλι εκτός έδρας μετά την ήττα από τον Άρη. Πιθανότατα οι ομάδες δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανό το under, που έχει εμφανιστεί σε όλα τα ντέρμπι μέχρι τώρα, εκτός από το Άρης- Ολυμπιακός, που οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν στις καθυστερήσεις.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο ΠΑΟΚ πάει στην Λιβαδειά και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη μετά τις διαδοχικές ήττες από Γαλατασαράι, Άρη, Στεάουα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη κι αν τα καταφέρει θα βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση. Ο Λεβαδειακός παραμένει χωρίς νίκη, αλλά έχει πολλές ισοπαλίες και στα δύο τελευταία παιχνίδια του έφτασε κοντά στο τρίποντο. Απέναντι στους «μεγάλους» δεν έχει πάρει βαθμό και δεν έχει σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει το τρίποντο που χρειάζεται και το «διπλό» μπορεί να συνδυαστεί με το over 1,5 γκολ.
Οι αναμετρήσεις σε Σέρρες (Πανσερραϊκός- ΟΦΗ) και Λεωφόρο (Καλλιθέα- Αστέρας Τρίπολης) είναι ανοιχτές σε κάθε αποτέλεσμα και είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ο Πανσερραϊκός έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά και ο ΟΦΗ είναι δύο ματς αήττητος εκτός έδρας, σκοράροντας, η Καλλιθέα ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από πέντε ισοπαλίες σε έξι αγώνες και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ενώ ο Αστέρας είναι ομάδα εκτός έδρας κι ακόμη δεν έχει χάσει μακριά από το γήπεδο του, σκοράροντας σε όλους τους αγώνες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ 2 & OVER 1,5 ΓΚΟΛ- 1.78
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UNDER- 1.90
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΟΦΗ G/G- 1.90
ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G- 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.