Μπαλαντέρ

Δύο «άσοι», ένα «διπλό»

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 09:57

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Δύο «άσοι», ένα «διπλό»

Με τρεις αγώνες ξεκινάει σήμερα η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος, που θα ολοκληρωθεί αύριο.
Η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον αήττητο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές Παναιτωλικό (δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες), που προέρχεται από το τρίποντο στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Η «Ένωση» μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας και παρά τα προβλήματα τραυματισμών που την έχουν ταλαιπωρήσει έχει πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά και μπορεί να πάρει το τρίποντο που χρειάζεται. Το «διπλό» μπορεί να συνδυαστεί με το over 1,5 γκολ και το over πέντε κόρνερ προσφέροντας καλύτερη απόδοση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Άρης μετά τις μεγάλες νίκες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λαμία, η οποία άλλαξε προπονητή μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, με τον Βόκολο να επιστρέφει στον πάγκο της. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ποιότητα, παίρνουν νωρίς βοήθεια από τις μεταγραφές, είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο Γκαρθία και καλούνται να δείξουν συνέπεια αποφεύγοντας απώλειες σε τέτοια ματς. Ο Βόκολος έχει αρκετά πράγματα να διορθώσει στην Λαμία και δεν θα είναι εύκολο να πάρει αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον Βόλο, που είναι στην τελευταία θέση και συνεχίζει να ψάχνεται. Η μοναδική νίκη του σημειώθηκε εκτός έδρας, στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ωστόσο δεν θα είναι καθόλου εύκολο να το κάνει και στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι έχουν ποιοτικές λύσεις, επιστρέφει στην επίθεση ο Καρλίτος και είναι το φαβορί για τη νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΒΟΛΟΣ 1- 2.10
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΕΚ 2, OVER 1,5 ΓΚΟΛ, OVER 5 ΚΟΡΝΕΡ- 1.72
ΑΡΗΣ- ΛΑΜΙΑ 1- 1.48

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.