Μπαλαντέρ

Γκολ στα ντέρμπι

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:10

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Γκολ στα ντέρμπι

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, που περιλαμβάνει τα ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ- Άρης.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην Νέα Φιλαδέλφεια και οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε το αποτέλεσμα για έναν λόγο παραπάνω. Η «Ένωση» προέρχεται από νέα απώλεια, με την ισοπαλία απέναντι στην Καλλιθέα, ενώ οι «πράσινοι» έχουν χάσει περισσότερους πόντους και έχουν μείνει πίσω. Και οι δύο ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές και θα ψάξουν τις στιγμές τους, με το 2-3 γκολ να είναι πολύ πιθανό, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια.

Το ίδιο στοίχημα θα προτιμήσουμε και στο άλλο ντέρμπι, στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή, έχει μία απώλεια, στο προηγούμενο ντέρμπι που έδωσε στο γήπεδο του (0-0 με τον Παναθηναϊκό) και έχει δείξει καλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Ο Άρης είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και ειδικά με τον Μάντζιο έχει πάρει αποτελέσματα στην Τούμπα. Είναι ικανός και να σκοράρει (το έχει κάνει σε όλους τους αγώνες του), αλλά και να διεκδικήσει αποτέλεσμα.

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τη νίκη μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και ψάχνει και μία πειστική εμφάνιση που θα τον βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Ο Ατρόμητος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Περιμένουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν τελικά το τρίποντο και θα συνδυάσουμε τον «άσο» που έχει πολύ χαμηλή απόδοση με γκολ, κόρνερ και κάρτες. Τέλος, στο Ηράκλειο το ματς είναι ανοιχτό, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν προ ημερών και στο Κύπελλο και είναι πιθανό και πάλι να σκοράρουν και οι δύο.

ΑΕΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 2.02
ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.98
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1, OVER 1,5 ΓΚΟΛ, OVER 6 ΚΟΡΝΕΡ, OVER 2 ΚΑΡΤΕΣ- 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.