Μπαλαντέρ

Με γκολ στο ντέρμπι

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:36

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Με γκολ στο ντέρμπι

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την πέμπτη αγωνιστική και το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει το ντέρμπι Άρης- Ολυμπιακός, την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και το ματς του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης.
Στο Πανθεσσαλικό, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και αναμένεται να επικρατήσει. Στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο στο Περιστέρι, αλλά ο Βόλος δυσκολεύεται πολύ στο γήπεδο του, όπου έχει δύο ήττες, από Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Έκανε καλή προσπάθεια την προηγούμενη αγωνιστική στην Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα για να πάρει το τρίποντο. Η απόδοση του «διπλού» είναι πολύ χαμηλή και θα το συνδυάσουμε το under 4,5 γκολ και το over 5 κόρνερ.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό. Έχουν πίεση και οι δύο για το αποτέλεσμα, ο Άρης θα έχει για πρώτη φορά τη συμπαράσταση του κόσμου του εντός έδρας και στο προηγούμενο ματς στο γήπεδο του παραχώρησε ισοπαλία στον Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο νίκες εκτός έδρας χωρίς να δεχθούν γκολ. Είναι το φαβορί για να πάρουν τη νίκη, πιο δελεαστική από το «διπλό» η απόδοση του 2-3 γκολ.
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός προερχόμενος από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Αστέρας, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα μακριά από την Τρίπολη με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την ισοπαλία με τον Άρη και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ο Κλοντ Μακελελέ. Ματς με πολλές πιθανότητες για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


ΒΟΛΟΣ- ΠΑΟΚ 2, UNDER 4,5 ΓΚΟΛ, OVER 5 ΚΟΡΝΕΡ – 1.86
ΑΡΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 2.00
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G- 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr