Μπαλαντέρ

Σκοράρουν στην Τούμπα

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:00

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Σκοράρουν στην Τούμπα

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, που θα γίνει στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
Το ξεκίνημα των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετο. Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες, οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη χάσει πέντε βαθμούς και το μοναδική τρίποντο τους σημειώθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις. Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά η πίεση είναι μεγαλύτερη για τον Παναθηναϊκό, που σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί στο -8. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βγάλει αντίδραση και στα δύσκολα ματς που έχει δώσει στην Ευρώπη, ήταν αποτελεσματικός. Θεωρώ πολύ δελεαστική την απόδοση του Χ2, αλλά εξίσου δελεαστική είναι και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, δεδομένου ότι γκολ μπορούν να βρουν, αλλά έχουν δείξει ότι εύκολα δέχονται και φάσεις.
Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Παναιτωλικό και αναμένεται να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα». Όλες οι νίκες του είναι από ημίχρονο, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια συνδυάστηκαν και με το over και αυτός ο συνδυασμός αποτελεί την επιλογή για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Παναιτωλικός μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα νίκησε τον Πανσερραϊκό και θα παίξει χωρίς άγχος, δύσκολα όμως θα καταφέρει να απειλήσει τους «ερυθρόλευκους».

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο Ηράκλειο θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, ο Άρης έχασε βαθμούς στο γήπεδο του στο ματς με τον Αστέρα. Ανοιχτό παιχνίδι σε προβλέψεις, αξίζει το ρίσκο με το «διπλό», καθώς ο Άρης δείχνει να παίρνει νωρίς βοήθεια από τις μεταγραφές που έκανε και μπορεί να επαναλάβει μία νίκη όπως στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, με τον Πανσερραϊκό.
Στις Σέρρες, θα συναντηθούν η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό (Πανσερραϊκός) με τη μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει (Λεβαδειακός). Είναι ματς ισορροπιών, πρώτη επιλογή είναι το under, με ρίσκο μπορεί να ποντάρει κανείς στους γηπεδούχους, που θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από τα προηγούμενα παιχνίδια τους, αν είχαν τις λεπτομέρειες, αλλά καλό είναι να αποφύγουμε τον συγκεκριμένο αγώνα.
Σε ό,τι αφορά στο αυριανό ματς, περιμένω ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει τον Βόλο. Με την απόδοση του «άσου» πολύ χαμηλή, θα επιλέξω τον «άσο» από ημίχρονο σε συνδυασμό με το over 2,5.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1/1 & OVER 2,5- 1.98
ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G- 2.00
ΟΦΗ- ΑΡΗΣ 2- 2.67

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr