Μπαλαντέρ

Με γκολ και… κάρτες

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:04

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Με γκολ και… κάρτες

Με την τέταρτη αγωνιστική συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ και το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια.
Στην Λαμία, η τοπική ομάδα μετά τους τέσσερις εκτός έδρας βαθμούς σε Αγρίνιο και Νέα Φιλαδέλφεια, έχασε στο πρώτο ματς στο γήπεδο της, απέναντι στον Ολυμπιακό και υποδέχεται αυτήν τη φορά την Καλλιθέα. Οι φιλοξενούμενοι είναι ακόμη χωρίς τρίποντο, αλλά έχουν εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις, δυσκόλεψαν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και στην Λιβαδειά πήραν την ισοπαλία, μπορούσαν όμως να πάρουν το πέναλτι στο τέλος για να διεκδικήσουν το τρίποντο. Είναι φανερό ότι έχουν φτάσει κοντά στο τρίποντο ακόμη και σε πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είναι ματς που καλό είναι να αποφύγει κανείς, δίνω όμως πολλές πιθανότητες στην Καλλιθέα να πάρει αποτέλεσμα. Ενδιαφέρουσα επιλογή είναι οι κάρτες, με το over 6,5 να προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή (και οι δύο έχουν μ. ο. τέσσερις κίτρινες ανά παιχνίδι).
Στην Τρίπολη, ο Αστέρας μετά την αλλαγή προπονητή θέλει την πρώτη του εντός έδρας νίκη, ο Ατρόμητος το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Τρίπολης είναι εξαιρετική εκτός έδρας (νίκη με Παναθηναϊκό, ισοπαλία με Άρη), αλλά από πέρσι δείχνει αδυναμία να πάρει αυτό που θέλει στο γήπεδο της. Κι αυτό εν πολλοίς πλήρωσε και ο Ράσταβατς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο ισοπαλίες, έχασαν πολύ δύσκολα από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, με γκολ στο 90’ και σε όλα τους τα παιχνίδια έχουν σκοράρει, αλλά και έχουν δεχθεί γκολ. Το ματς στην Τρίπολη είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.
Για τα υπόλοιπα ματς θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση αύριο, αλλά ως πρώτη… γεύση περιμένω νίκη του Ολυμπιακού από ημίχρονο και over 2,5 γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό (το ίδιο και την Δευτέρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο) και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός. Με μεγαλύτερο ρίσκο η επιλογή του «άσου» στο Πανσερραϊκός- Λεβαδειακός και του «διπλού» στο ΟΦΗ- Άρης.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


ΛΑΜΙΑ- ΚΑΛΛΙΘΕΑ OVER 6,5 ΚΑΡΤΕΣ- 2.15
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G- 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr