Μπαλαντέρ

«Διπλά» με γκολ

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:27

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

«Διπλά» με γκολ

Η τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερα παιχνίδια. Οι διεκδικητές του τίτλου να αγωνίζονται εκτός έδρας, με τον Παναθηναϊκό πάντως να αγωνίζεται στην Λεωφόρο ως φιλοξενούμενος στο ματς με την Κηφισιά.
Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με την Λαμία δοκιμάζεται στην Λιβαδειά, απέναντι στην τοπική ομάδα, η οποία λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη, χάνοντας στις καθυστερήσεις από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πριν από μία εβδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, περιμένω αντίδραση και θα συνδυάσω τα «διπλό», που έχει πολύ χαμηλή απόδοση με το over 2,5 γκολ. Πολύ πιθανό να σκοράρει ο Γκαρσία, για όσους κυνηγούν τις αποδόσεις των σκόρερ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει εκτός έδρας, αλλά στη φυσική του έδρα, που χρησιμοποιούσε μέχρι και την περασμένη σεζόν. Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, ωστόσο προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση επί της Λανς και έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Η Καλλιθέα δυσκόλεψε πολύ τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική και θα στηριχτεί στην αμυντική λειτουργία για να διεκδικήσει το αποτέλεσμα. Το «διπλό» έχει πολύ χαμηλή απόδοση και μπορεί να συνδυαστεί με το under 4,5 γκολ.
Ο ΠΑΟΚ πάει στο Περιστέρι για να παίξει με τον Ατρόμητο και ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο σημαντικό τεστ για το πρωτάθλημα, μετά τις δύο νίκες στην Τούμπα. Είναι το φαβορί, αλλά οι γηπεδούχοι μετά τις ισοπαλίες στα δύο πρώτα ματς της πρεμιέρας μπορούν να του βάλουν δύσκολα. Το «διπλό» είναι μία επιλογή, δελεαστικό όμως είναι και το G/G (1-1 και τα δύο ματς του Ατρόμητου, ο ΠΑΟΚ σκοράρει, αλλά δέχεται και φάσεις), που έχει καλύτερη απόδοση.

Στον Βόλο περιμένω ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη σημαντική νίκη στην Τρίπολη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμη τρίποντο. Είναι παιχνίδι που καλό είναι να αποφύγουμε, με σημαντική πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΕΚ 2 & OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 1.95
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ G/G- 1.83
ΚΗΦΙΣΙΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 & OVER 1.5- 1.65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.