Μπαλαντέρ

Νίκες για Ολυμπιακό, Άρη

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 09:54

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Νίκες για Ολυμπιακό, Άρη

Με την τρίτη αγωνιστική συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ και το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια.
Η Λαμία που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, με τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που έκανε το «δύο στα δύο», στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο και στο Καραϊσκάκη με την Καλλιθέα, αλλά στο τελευταίο ματς κινδύνευσε και δεν έχει κάνει ακόμη τις εμφανίσεις που θέλει και χρειάζεται. Πέρσι, η Λαμία έκανε την έκπληξη, νικώντας 1-0 και θα ζορίσει τον αντίπαλο της, ειδικά αν παρουσιάσει την εικόνα του προηγούμενου αγώνα. Περιμένω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τελικά το τρίποντο και με την απόδοση του «διπλού» πολύ χαμηλή, θα το συνδυάσω με το under 3,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Άρης ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, με τέσσερις βαθμούς, προέρχεται από τη σημαντική νίκη στις Σέρρες, με καλή εμφάνιση και δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω τιμωρίας. Ο Αστέρας μετά τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού έχασε στο γήπεδο του από τον Βόλο και δείχνει στο ξεκίνημα κάτι που παρουσίασε πολλές φορές πέρσι, να είναι πιο αποτελεσματικός μακριά από την Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα πολύ καλό νικηφόρο σερί στο γήπεδο τους απέναντι στον Αστέρα και ο «άσος» αποτελεί τη βασική επιλογή.

Το τρίτο ματς θα γίνει στο Αγρίνιο, όπου θα αναμετρηθούν οι δύο μοναδικές ομάδες χωρίς βαθμό μέχρι τώρα. Όσο κι αν είναι νωρίς, μία νέα ήττα θα τους φορτώσει πίεση στο ξεκίνημα. Και οι δύο δεν είχαν την εικόνα αδύναμων ομάδων που έχασαν στα πρώτα παιχνίδια τους και μπορούσαν να έχουν τουλάχιστον έναν πόντο, με τον Πανσερραϊκό να έχει και πιο δύσκολα ματς (με ΠΑΟΚ και Άρη). Και οι δύο θα κυνηγήσουν το γκολ και μπορούν να το πετύχουν.

ΛΑΜΙΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & UNDER 3,5 ΓΚΟΛ- 2.18
ΑΡΗΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1- 1.70
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ G/G- 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.