Μπαλαντέρ

Φαβορί με συνδυαστικά

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 11:51

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Φαβορί με συνδυαστικά

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η Σούπερ Λιγκ και η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής θα πέσει αύριο στο Καραϊσκάκη.
Ο ΠΑΟΚ μετά τη δύσκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού παίζει και πάλι στην Τούμπα, αυτήν τη φορά με τον Παναιτωλικό, που έχασε στο Αγρίνιο από την Λαμία, σε ματς που μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Περιμένουμε νέα νίκη των πρωταθλητών και με την απόδοση του «άσου» πολύ χαμηλή, θα προτιμήσουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ από ημίχρονο, σε συνδυασμό με το over 2,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Σε συνδυασμό επιλογών θα πάμε και στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Αστέρα αναμένεται να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Λεβαδειακό, που έμεινε στην ισοπαλία στο ματς της πρεμιέρας με την Καλλιθέα. Για τους «πράσινους» ακολουθεί το καθοριστικό παιχνίδι με την Λανς και περιμένουμε να μπουν δυνατά για να βάλουν τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο. Θα συνδυάσουμε τον «άσο» από ημίχρονο με το under 4,5 γκολ, που μας δίνει μία καλή απόδοση. Για όσους κυνηγούν σκόρερ, είναι μία καλή επιλογή να σκοράρει ο Γερεμέγεφ, απόντος και του Ιωαννίδη.
Στην Τρίπολη, ο Αστέρας μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού υποδέχεται τον Βόλο, ο οποίος έχασε στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά θα είναι ένα πρώτο τεστ για την αξιοποίηση της έδρας, καθώς πέρσι έχασαν αρκετούς βαθμούς στο γήπεδο τους, ενώ περιμένουμε ότι ο Βόλος θα είναι ανταγωνιστικός. Είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά είναι ματς που καλό είναι να αποφύγουμε στοιχηματικά.


Αύριο, ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στον Βόλο παίζει για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη, απέναντι στην Καλλιθέα, που αγωνίζεται και πάλι εκτός έδρας, μετά την ισοπαλία στην Λιβαδειά. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να φτάσουν σε ένα ακόμη τρίποντο, αλλά απόδοση του «άσου» είναι πολύ χαμηλή και θα συνδυάσουμε τη νίκη του Ολυμπιακού από ημίχρονο με το over 2,5 γκολ.

ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1/1 & OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 2.10
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1/1 & UNDER 4,5 ΓΚΟΛ- 2.00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1/1 & OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 1.91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.