Μπαλαντέρ

Γκολ στην Σούπερ Λιγκ

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 11:48

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Γκολ στην Σούπερ Λιγκ

Το πρωτάθλημα της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζεται με τρία παιχνίδια σήμερα, που προσφέρονται για γκολ.
Το πρώτο ματς γίνεται στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι έχασαν στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο το πρόβλημα ήταν περισσότερο η εικόνα τους, αφού δεν κατάφεραν στην ουσία ποτέ να δυσκολέψουν την αντίπαλο τους. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με την ισοπαλία απέναντι στον Άρη, έδειξε αρετές, αλλά χρειάζεται κι αυτός χρόνο. Και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και αυτό θα επιλέξουμε σε ένα παιχνίδι που μπορεί να προκύψει η ισοπαλία.
Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός μετά την καλή εικόνα στην Τούμπα, παρά την ήττα του, υποδέχεται τον Άρη, που παίζει πάλι εκτός έδρας, μετά τον αγώνα στο Περιστέρι, όπου προηγήθηκε κι ένα πέναλτι του στέρησε το «διπλό». Και σ’ αυτό το ματς είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να πάρουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με την πρεμιέρα, το τρίποντο δηλαδή.
Τέλος, στην Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ παίζει πάλι στο γήπεδο της, αυτήν τη φορά με κόσμο. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ καλή και κέρδισε εύκολα τον ΟΦΗ, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε, απέναντι στην Λαμία, που μπήκε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα με το «διπλό» στο Αγρίνιο. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να πάρει και σήμερα αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός «άσος» από ημίχρονο με το over 2,5 γκολ ανεβάζει την απόδοση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ- ΛΑΜΙΑ 1/1 & OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 1.73
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΑΡΗΣ G/G- 1.78
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΟΦΗ G/G – 1.68

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.