Μπαλαντέρ

«Άσοι» και γκολ

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 11:39

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

«Άσοι» και γκολ

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έγινε χθες, αλλά η πρώτη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να μπαίνουν μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από τον Βόλο, αλλά δεν επιβεβαίωσε το over 2,5 γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανσερραϊκό δύσκολα, επιβεβαιώνοντας όμως την εκτίμηση μας για «άσο» από ημίχρονο και με over 1,5 γκολ.

Θα συνεχίσουμε και θα ποντάρουμε και σήμερα στα φαβορί σε συνδυασμό με τα γκολ. Μπορεί και στο ΟΑΚΑ και στη Νέα Φιλαδέλφεια τα παιχνίδια να είναι κεκλεισμένων των θυρών, περιμένουμε όμως επικρατήσεις τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της ΑΕΚ. Οι αγώνες δεν είναι εύκολοι, αλλά τόσο οι «πράσινοι», όσο και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καλύτερο ρυθμό, λόγω των επίσημων αγώνων, που έχουν δώσει. Η απόδοση είναι χαμηλή και θα συνδυάσουμε τους «άσους» με το under 4,5 γκολ, που μας προσφέρουν καλύτερη τιμή. Ο Παναθηναϊκός παρά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στα πέναλτι, βγήκε ενισχυμένος ψυχολογικά από τον αγώνα στο Άμστερνταμ, η ΑΕΚ από νωρίς έχει βρεθεί «με την πλάτη στον τοίχο» και λογικά θα βγάλει αντίδραση.

Το ματς στο Περιστέρι έχει… άρωμα Ευρώπης, καθώς ο Ατρόμητος είναι πολύ φιλόδοξος και ενισχυμένος και ο Άρης ούτως ή άλλως μπαίνει στο πρωτάθλημα ως ένα από τα φαβορί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και η επιλογή μας είναι το G/G.

Στη Λιβαδειά, θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που ανέβηκαν στη Σούπερ Λιγκ. Περιμένουμε ότι τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και η Καλλιθέα δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα κι αν αυτό επιβεβαιωθεί και στην πράξη, έχει σημαντικές πιθανότητες το under 2,5 γκολ, ενώ υπάρχει και αρκετή ισοπαλία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 & UNDER 4,5 ΓΚΟΛ- 1.55
ΑΕΚ- ΟΦΗ 1 & UNDER 4,5 ΓΚΟΛ- 1.58
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΡΗΣ G/G- 1.77
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΚΑΛΛΙΘΕΑ UNDER 2,5 ΓΚΟΛ- 1.60

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.