Μπαλαντέρ

Ο τίτλος κρίνεται στα γκολ

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 08:58

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ο τίτλος κρίνεται στα γκολ

Με την εμβόλιμη, προτελευταία και ίσως καθοριστική αγωνιστική συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ.
Τα ντέρμπι μπορεί να κρίνουν τον τίτλο, μπορεί να αλλάξουν την κορυφή, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για την αποφυγή της τέταρτης θέσης, που δεν εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το μοναδικό αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι γίνεται στην Λαμία. Η τοπική ομάδα θέλει να πετύχει μία νίκη στα πλέι οφ, ο Άρης προέρχεται από επιτυχίες, αλλά έχει και το μεγάλο στόχο του Κυπέλλου και αναμένεται ανοιχτό ματς. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να μη μείνει τέταρτος, η ΑΕΚ με τρίποντο θα είναι ουσιαστικά πρωταθλήτρια, καθώς έχει το ματς με την Λαμία και την ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ακόμη και με ισοπαλία ή και ήττα να «κλειδώσει» τον τίτλο, αν το αποτέλεσμα της είναι ίδιο ή καλύτερο με αυτό στην Τούμπα. Η ΑΕΚ είναι ξεκούραστη, αλλά με σημαντικό διάστημα χωρίς αγώνα, ο Ολυμπιακός φάνηκε και στην Τούμπα κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έχει και το μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Κόνφερενς Λιγκ. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ το αποτέλεσμα και η βασική επιλογή, με πολύ καλή απόδοση είναι το 2-3 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το ίδιο ισχύει και για το ντέρμπι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ κάνει εκπληκτικό φίνις, έχει κερδίσει και τα δύο ντέρμπι στο γήπεδο του με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και πάει για νέο τρίποντο, αναμένοντας απώλεια της ΑΕΚ για να βρεθεί στην κορυφή μία αγωνιστική πριν το τέλος. Ο Παναθηναϊκός είναι απογοητευμένος μετά τις τελευταίες ήττες, έμεινε για σημαντικό διάστημα χωρίς παιχνίδι, αλλά θέλει αποτέλεσμα έστω για την τρίτη θέση και να βγάλει αντίδραση. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά με την απόδοση του «άσου» να έχει «πέσει». Το 2-3 γκολ είναι και σ’ αυτό το ματς πιθανό να εμφανιστεί, όπως συμβαίνει σε πολλά ντέρμπι.

ΛΑΜΙΑ- ΑΡΗΣ G/G- 1.71
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ- 2.00
ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.94

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr