Μπαλαντέρ

Νικητής με γκολ

Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 - 12:18

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινό κρίσιμο ντέρμπι στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Νικητής με γκολ

Με ένα ντέρμπι, που κλείνει την εκκρεμότητα που υπήρχε στα πλέι οφ, συνεχίζεται σήμερα η Σούπερ Λιγκ. Ένα ντέρμπι που μπορεί να αναδείξει πρωταθλητή ή θα διατηρήσει έναν εκ των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού στη διεκδίκηση.
Είναι το εξ αναβολής ματς της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ, που θα ξεκαθαρίσει πολλά ή ακόμη και τα πάντα στη μάχη του τίτλου. Υπολογίζοντας ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει την Λαμία στην τελευταία αγωνιστική, τότε με ισοπαλία απόψε στην Τούμπα, ουσιαστικά κατακτά τον τίτλο. Ο νικητής του ντέρμπι όμως θα μείνει δυνατά στη διεκδίκηση. Αν είναι ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια και μία απώλεια της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αν είναι ο Ολυμπιακός, με άλλες δύο νίκες θα είναι πρωταθλητής, ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων.
Καταλαβαίνει κανείς ότι και οι δύο θέλουν μόνον τη νίκη. Βέβαια, αν στο φινάλε προηγείται οριακά κάποια ομάδα, η αντίπαλη θα παλέψει έστω για την ισοπαλία, καθώς η τέταρτη θέση δεν εξασφαλίζει αυτήν τη στιγμή ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιθανότατα όμως θα υπάρξει νικητής. Με πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να προκύψει και over στα γκολ. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων φέτος και νικητής υπήρξε και μεγάλα σκορ, ειδικά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί για δύο εβδομάδες και προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ έχει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στα ύψη και αναμένεται ροτέισον μετά τη μεγάλη «μάχη» με την Άστον Βίλα.
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Και τις δύο φορές επικράτησε ο Ολυμπιακός, στην Τούμπα με σκορ 4-1, καλύπτοντας την ήττα του πρώτου γύρου με το 4-2 του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και πρόσφατα στο Καραϊσκάκη με σκορ 2-1, με τη διαφορά ότι τώρα ευρωπαϊκό ματς είχαν μόνον οι «ερυθρόλευκοι».

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12 & G/G & OVER 2,5 ΓΚΟΛ- 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.