Λαβράκιας

Ανώτερη η Φόλκερκ!

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 08:14

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η πρωτοπόρος Φόλκερκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάρτικ Θιστλ.

Ανώτερη η Φόλκερκ!

Η Φόλκερκ δείχνει φέτος ικανή να πετύχει τον στόχο της ανόδου, αρκεί να μην έχει μεταπτώσεις στην απόδοση της, με το ρόστερ της, να θεωρείται το πιο πλούσιο και με ποιότητα.

Ομάδα παράλληλα που διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση ενώ μαζί με την Πάρτικ Θιστλ έχουν και την δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Από την άλλη, η Πάρτικ Θιστλ είναι ζημιάρα ομάδα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τρομάζει, έχοντας βασικό ζητούμενο να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό. Και οι δυο πλευρές πάντως έχουν καλή αμυντική λειτουργία και στο μεταξύ τους ματς δύσκολα το σκορ θα ξεφύγει.

Το διπλό έχει καθαρό προβάδισμα αλλά για κάποιον που θέλει να κυνηγήσει μεγαλύτερη τιμή, μπορεί να συνδυαστεί και με το under 3,5.

Πάρτικ Θιστλ-Φόλκερκ 2+Under 3,5 (2.87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr