Λαβράκιας

Άσο με under η Σεβίλλη!

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:00

Για την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, η Σεβίλλη υποδέχεται την Χετάφε.

Άσο με under η Σεβίλλη!

Και οι δυο ομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γευτούν την χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα και ειδικά για την Σεβίλλη, το συγκεκριμένο ματς παίρνει χαρακτήρα “τελικού” έστω και από τόσο νωρίς.

Δεν θέλει να έχει τα περσινά, όταν για μεγάλο διάστημα ήταν χαμηλά και κινδύνευε με υποβιβασμό, οπότε η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια. Από την άλλη, η Χετάφε είναι μια ομάδα πολύ σφικτή, πρώτο μέλημα είναι το μηδέν πίσω εξ' ου και το γεγονός ότι μόνο μια φορά έχει σκοράρει σε 270 αγωνιστικά λεπτά.

Ποιότητα, έδρα και κίνητρο μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο, στην επαλήθευση του άσου σε άκρως ικανοποιητικές τιμές.

Από εκεί και πέρα, αν κάποιος θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να συνδυάσει τον άσο με το under καθώς δύσκολα σε μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση, το σκορ θα ξεφύγει.

Σεβίλλη-Χετάφε 1+Under (3.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr