Λαβράκιας

Διπλό με Over η Μιρασόλ

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:10

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Μιρασόλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιτουάνο.

Διπλό με Over η Μιρασόλ

Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Ιτουάνο να παλεύει για την παραμονή της και την Μιρασόλ να δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

H Μιρασόλ επικράτησε και της Αμέρικα Μινέιρο και θέλει ένα καλό σερί νικών για να εδραιωθεί στην 4αδα, αλλά να κυνηγήσει ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η Ιτουάνο διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των φιλοξενούμενων αλλά από την στιγμή που παίζει στην έδρα της, θα επιδιώξει να διεκδικήσει κάτι καλό.

Αναμέτρηση που παράλληλα μπορεί να έχει και αρκετά τέρματα, οπότε για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο ο συνδυασμός του διπλού με το Over εκτοξεύει την απόδοση.

Ιτουάνο-Μιρασόλ 2+Over (4.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr