Λαβράκιας

Από ημίχρονο η Βίλα Νόβα

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:46

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Βίλα Νόβα υποδέχεται την CRB.

Από ημίχρονο η Βίλα Νόβα

Η εικόνα των δυο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετική. Η Βίλα Νόβα διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο σε αντίθεση με την CRB που ουσιαστικά μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο άσος δείχνει πολύ ισχυρός και μάλιστα σε καλή απόδοση, αν υπολογίσει κανείς, το γεγονός ότι η Βίλα Νόβα παραμένει αήττητη εντός έδρας (που είναι και το μεγάλο ατού για την πορεία της) ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι μια από τις δυο ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν ακόμα γευτεί το τρίποντο στις εξορμήσεις τους.

Όπως και να έχει και επειδή σε αυτήν την στήλη κυνηγάμε και υψηλές τιμές, θα ρισκάρουμε στην νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο, με την απόδοση να εκτοξεύεται στο 2.80 και να αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Βίλα Νόβα-CRB 1/1 (2.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr