Λαβράκιας

Δυάδα από το Κόνφερενς

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 13:22

Δυο επιλογές συνθέτουν το σημερινό παρολί από το Κόνφερενς Λιγκ. Δυο άσοι σε πολύ καλές τιμές που εκτοξεύουν την απόδοση.

Δυάδα από το Κόνφερενς

Για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Ελσίνκι υποδέχεται την Κλάσκβικ. Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, η πρόκριση μεταφέρεται στην Φινλανδία, όπου η πρωταθλήτρια Ελσίνκι είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Πιο μπαρουτοκαπνισμένη η Ελσίνκι σε τέτοια παιχνίδια σε αντίθεση με την ομάδα από την Ισλανδία που και μόνο που έχει φτάσει ως εδώ μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Όπως και να έχει, παρά την δυσκολία της αναμέτρησης, ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνάει οριακά τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Για την ίδια διοργάνωση, η Μάριμπορ φιλοξενεί την Τζουργκάρντεν. Οι Σλοβένοι μετά την ήττα με 1-0 στην Σουηδία καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Ομάδα που στηρίζεται κατά πολύ στον παράγοντα της έδρας ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές. Από την άλλη, η Τζουργκάρντεν δείχνει μια αστάθεια στην απόδοση της το τελευταίο διάστημα ενώ έχει μείνει και πίσω από την κορυφή στο Σουηδικό πρωτάθλημα. Ο άσος κοντά στο 2,50 αξίζει το ρίσκο.

Ελσίνκι-Κλάκσβικ 1 (1.94)
Μάριμπορ-Τζουργκάρντεν 1 (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr