Λαβράκιας

Διπλό με Over η Ρεν!

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 08:10

Δεύτερη αγωνιστική στο Σαμπιονά της Γαλλίας και η Ρεν δοκιμάζεται στην έδρα του Στρασβούργου.

Διπλό με Over η Ρεν!

Η Ρεν μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 εντός της Λυών και έδειξε ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Υπήρξαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, με ξενόφερτους παίκτες για να δώσουν το κάτι διαφορετικό.

Από την άλλη, το Στρασβούργο είναι δεδομένο ότι δύσκολα θα μπορέσει να κυνηγήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή του. Λίγες κινήσεις ουσίας, αβέβαιο το μέλλον και αρκετή γκρίνια από τον κόσμο, θεωρώντας ότι από πέρσι η ομάδα έχει χάσει το dna της.

Το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα. Βέβαια για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, το διπλό αν συνδυαστεί με το Over δίνει μια εξαιρετική απόδοση.

Στρασβούργο-Ρεν 2+Over (3.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr