Λαβράκιας

Υψηλές τιμές για Γιουνάϊτεντ

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 08:10

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουν., έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας κόντρα στην Μπράιτον.

Υψηλές τιμές για Γιουνάϊτεντ

Η Μπράιτον μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, με το 3-0 εκτός επί της Εβερτον και έδειξε ότι και φέτος είναι ικανή να κάνει ζημιές παρά την αποχώρηση του Ντε Τσέρμπι για την Μαρσέιγ (προπονητής).

Ομάδα που δεν φοβάται να επιτεθεί, ειδικά αν βρει χώρους. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια εντός έδρας αυτό θα είναι πιο δύσκολο, ειδικά κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουν., που παίζει πιο κλειστά.

Οι “μπέμπηδες” επικράτησαν δύσκολα με 1-0 εντός της Φούλαμ, αλλά κατά διαστήματα έδειξαν καλή εικόνα και θέλουν φέτος να είναι μια χρονιά επιτυχιών, που τόσο έχουν λείψει τα προηγούμενη έτη.

Μεταγραφές έγιναν, ο Ζίρκζεϊ με το καλημέρα άνοιξε λογαριασμό και πιθανόν τώρα να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

Όπως και να έχει, το βαρύ όνομα είναι η Μαν. Γιουν και οι αποδόσεις που την συνοδεύουν είναι αουτσάϊντερ και σίγουρα αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Μπράιτον-Μαν. Γιουν. 2 (2.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr