Λαβράκιας

Με το δεξί η Μαρσέιγ

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 08:00

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γαλλίας και η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρεστ.

Με το δεξί η Μαρσέιγ

Οι Μαρσεγέζοι με τον Ντε Τσέρμπι πλέον στον πάγκο, ευελπιστούν φέτος σε κάτι καλό και γιατί όχι, να αμφισβητήσουν τα πρωτεία της Παρί Σ.Ζ.

Έγιναν αρκετές σημαντικές ενισχύσεις στο ρόστερ της Μαρσέιγ και η αρχή είναι το ήμισι του παντός, με τις φιλοδοξίες να είναι ιδιαίτερα αυξημένες φέτος. Μάλιστα ο Ντε Τσέρμπι είναι ένας προπονητής που του αρέσει το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο και η Μαρσέιγ έχει πλέον τους παίκτες να το υποστηρίξει.

Η Μπρεστ ήταν πέρσι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, εξασφάλισε θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα πρέπει να δούμε πως θα ανταποκριθεί στις πολλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις για φέτος.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ανοιχτή αλλά λόγω ονόματος και μεταγραφών θα πάμε με την Μαρσέιγ σε εξαιρετικές τιμές ενώ σε συνδυασμό με το over η απόδοση πάει στα... ύψη.

Μπρεστ-Μαρσέιγ 2+Over (3.60)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr