Λαβράκιας

Από ημίχρονο η Σάμροκ

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 17:06

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς Λιγκ, η Σάμροκ φιλοξενεί την Βίκινγκουρ στον επαναληπτικό.

Από ημίχρονο η Σάμροκ

Εδώ το πρώτο ματς δεν έβγαλε κάποιον νικητή, με την υπόθεση πρόκριση να είναι ανοιχτή. Η Σάμροκ τα τελευταία χρόνια είναι από τις σταθερές αξίες στο εγχώριο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, παρότι φέτος έχει μείνει πίσω από την κορυφή και σίγουρα θέλει να δώσει βάρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Βίκινγκουρ από την Ισλανδία εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα της αλλά είναι ομάδα με λίγες παραστάσεις από την Ευρώπη (μάλιστα πέρσι αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό στο Κόνφερενς).

Ο άσος είναι σε αξιόλογες τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό αλλά για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να κοιτάξει και την νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο σε απόδοση που ξεπερνάει τον τριπλασιασμό.

Σάμροκ Ροβ.-Βίκινγκουρ 1/1 (3.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr