Λαβράκιας

Αξία στο διπλό του Ορλάντο

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 08:00

Για το πρωτάθλημα Αμερικής, το Ορλάντο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νιου Ινγκλαντ.

Αξία στο διπλό του Ορλάντο

Μια αναμέτρηση που οι αρχικές αποδόσεις, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αναφορικά με την αγωνιστική τους απόδοση.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα στην απόδοση τους, μετράνε δυο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια και φαντάζει δύσκολο η είσοδος στην 9αδα για τα πλέι-οφ από την στιγμή μάλιστα που δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν ούτε τον παράγοντα της έδρας (τέσσερις νίκες σε 11 αναμετρήσεις).

Από την άλλη, το Ορλάντο άργησε λίγο, αλλά βγήκε ρυθμό και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια με στόχο τα πλέι-οφ. Η εικόνα του εκτός έδρας είναι καλύτερη από ότι στο γήπεδο της και έχει την ποιότητα για δεύτερο σερί διπλό (μετά από αυτό επί του Τορόντο).

Σε αποδόσεις αουτσάϊντερ λοιπόν, αξίζει το ρίσκο, με το διπλό να αγγίζει σχεδόν τον τριπλασιασμό.

Νιου Ινγκλαντ-Ορλάντο 2 (2.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr