Λαβράκιας

Σινσινάτι για διπλό με over!

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 14:49

Στο πρωτάθλημα MLS της Αμερικής που συνεχίζει ακάθεκτο, χωρίς διακοπή στην αγωνιστική του δράση, το Σινσινάτι δοκιμάζεται στην έδρα της Ουάσινγκτον.

Σινσινάτι για διπλό με over!

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τρόπο να συνέλθουν από τις μέτριες ως κακές εμφανίσεις (πέντε ματς χωρίς νίκη) και να μην χάσουν επαφή με την 9αδα της Ανατολικής περιφέρειας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη, το Σινσινάτι εντυπωσιάζει με την παρουσία του, μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία και διεκδικεί ακόμα και την κορυφή στην ίδια περιφέρεια με την τωρινή αντίπαλο.

Το διπλό είναι προκλητικό σε τιμές οριακού αουτσάϊντερ και αξίζει το ποντάρισμα ενώ για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο και να ανεβάζει την απόδοση μπορεί να το συνδυάσει με το Over 2,5 που αγγίζει το 3.40 στην Betshop.

Ουάσινγκτον-Σινσινάτι 2+Over (3.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr