Λαβράκιας

Γκάλαξι με over 3,5!

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 08:13

Για το πρωτάθλημα Αμερικής, οι Γκάλαξι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Σαν Χοσέ.

Γκάλαξι με over 3,5!

Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες στην Δυτική περιφέρεια, με το Σαν Χοσέ να παραμένει στην τελευταία θέση, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες ενώ έχει το χειρότερο παθητικό τερμάτων σε όλο το MLS.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη, το Λος Αντζελες Γκάλαξι έχει βρει ρυθμό, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και δείχνει ικανό να διεκδικήσει φέτος ακόμα και τον τίτλο.

Προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι η απόδοση του διπλού είναι σε υψηλά επίπεδα, με βάση την δυναμική των δυο πλευρών.

Για κάποιον βέβαια που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να κυνηγήσει την νίκη των φιλοξενούμενων με το Over 3,5 σε απόδοση 4,30 από την Betshop.

Σαν Χοσέ-ΛΑ Γκάλαξι 2+Over 3,5 (4.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr