Λαβράκιας

Με Μπραντ και πολλά γκολ!

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024 - 08:14

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο “Γουέμπλεϊ” του Λονδίνου, όπου Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με Μπραντ και πολλά γκολ!

Μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όμως οι Γερμανοί απέδειξαν φέτος ότι είναι σκληρά καρύδια. Ομάδα με επιθετικές αρετές, αρκετούς παίκτες να σκοράρουν και να δημιουργούν φάσεις και παρότι στο πρωτάθλημα Γερμανίας, δεν τα πήγαν ιδιαίτερα καλά, στην Ευρώπη, έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο.

Ο επιτελικός μέσος, Μπραντ έχει δείξει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, ότι είναι παίκτης που πατάει και περιοχή, έχει καλό σουτ και από μακρινή απόσταση και μπορεί κάλλιστα να σκοράρει στο ματς. Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς είναι μια επιλογή σε απόδοση 6,00 από την Betshop.

Πάντως η Ρεάλ, είναι ξεκάθαρο φαβορί στο ματς, έχει τον τρόπο να κυριαρχεί σε τέτοια παιχνίδια και μπορεί ο τελικός να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Αναμέτρηση λοιπόν που μπορεί να έχει και πολλά γκολ οπότε έχουμε και το Over σε συνδυασμό με το goal στο 2.20 από την Betshop.

Anytime scorer Μπραντ (6.00)

Goal+Over (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr