Λαβράκιας

Με Βιρτζ για σκόρερ!

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 13:32

Η πρωτάρα Αταλάντα διασταυρώνει τα ξίφη της με την Λεβερκούζεν (όπου έχει κατακτήσει ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1988) στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στο Δουβλίνο.

Με Βιρτζ για σκόρερ!

Η αήττητη ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις Λεβερκούζεν δείχνει το φαβορί στην αναμέτρηση για να πετύχει φέτος τρεμπλ (έχει πάρει ήδη πρωτάθλημα και διεκδικεί στον τελικό, το κύπελλο Γερμανίας).

Η Αταλάντα πάντως κάνει καλή σεζόν, έχοντας βελτιώσει την αμυντική της εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο τελικός, αλλά επειδή είναι χαμηλά η νίκη των Γερμανών θα πάμε σε ειδικό στοίχημα.

Στο anytime scorer θα κοιτάξουμε προς την πλευρά του Βιρτζ για τηνΛεβερκούζεν. Παίκτης που παίζει κοντά στην περιοχή, έχει εξαιρετικό σουτ αλλά και σπουδαία ντρίμπλα για το ένας εναντιόν ενός.

Να σκοράρει λοιπόν ο επιτελικός μέσος της Λεβερκούζεν σε οποιοαδήποτε στιγμή στο ματς είναι στο 3,70 από την Betshop.

Anytime scorer Φλόριαν Βιρτζ 3.70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr