Λαβράκιας

Κρίνεται η πρόκριση σε υψηλό σκορ!

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 08:14

Για την φάση των “16” στο κύπελλο Πορτογαλίας, η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπράγκα σε μονό παιχνίδι (παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί).

Κρίνεται η πρόκριση σε υψηλό σκορ!

Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μέσα στους στόχους και των δυο πλευρών, ενώ παράλληλα δείχνουν φέτος στο πρωτάθλημα, ικανές για την διεκδίκηση του, με την Μπράγκα μάλιστα να ξεκινάει άσχημα, αλλά στην πορεία να κάνει ένα εξαιρετικό σερί νικών.

Και οι δυο ομάδες έχουν αποδείξει φέτος ότι έχουν το εύκολο γκολ και σίγουρα η πρόκριση μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ, παρότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν και παίκτες που έχουν πιο μικρό χρόνο συμμετοχής.

Η Μπενφίκα εντός έδρας πολλές φορές “πνίγει” τον αντίπαλο αλλά η Μπράγκα έχει τον τρόπο να δημιουργεί φάσεις και να σκοράρει.

Το over σίγουρα δεν αποτελεί ευκαιρία στις τιμές που προσφέρεται αλλά αν ανεβάσει κανείς το line στο 3,5 και σε συνδυασμό με το αμφίσκορο (πολύ λογικά να σκοράρουν και οι δυο πλευρές σε υψηλό σκορ) οδηγούν την απόδοση σε πολύ καλές τιμές.

Μπενφίκα-Μπράγκα Over 3,5+Goal (2.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr