Λαβράκιας

Ασο και under η Σαν Λορέντζο!

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 13:25

Για τα πλέι-οφ στο κόπα Σουνταμερικάνα, η Σαν Λορέντζο υποδέχεται την Ιντεπεντιέτε Μεντεγίν.

Ασο και under η Σαν Λορέντζο!

Η ομάδα από την Αργεντινή μετά το 0-0 στο πρώτο ματς και με σύμμαχο την έδρα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «16». Στο πρωτάθλημα Αργεντινής, δεν διεκδικεί πλέον τίποτα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο ματς με την Μπελγράνο παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα για να έχει ξεκούραστους τους βασικούς παίκτες.

Η Ιντεπεντιέτε Μεντεγίν από την Κολομβία, ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα και σίγουρα δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα της, έχοντας να αντιμετωπίσει μια δύσκολη ομάδα σε αφιλόξενη έδρα.

Καθαρό προβάδισμα ο άσος λοιπόν, αλλά επειδή είναι σε χαμηλές τιμές, μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το under ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση, καθώς δύσκολα το ματς θα ξεφύγει σε υψηλό σκορ.

Σαν Λορέντζο-Ιντεπεντιέτε Μεντεγίν 1+Under (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr