Λαβράκιας

Νίκη που είναι επιτακτική ανάγκη και με υψηλό σκορ για Ντόρτμουντ

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 08:14

Στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Βόλφσμπουργκ.

Νίκη που είναι επιτακτική ανάγκη και με υψηλό σκορ για Ντόρτμουντ

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την γκέλα με την Μπόχουμ (διαμαρτύρονται πάντως για την διαιτησία) έπεσαν από την κορυφή και πάλι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγούν την Μπάγερν για την μάχη του τίτλου.

Δεν υπάρχουν λοιπόν περιθώρια για απώλειες βαθμών ειδικά εντός έδρας και η νίκη κρίνεται επιτακτική, με το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να φαντάζει τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως πιο ευνοϊκό.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η Βόλφσμπουργκ δείχνει σε καλό φεγγάρι, διεκδικεί θέση στην 6αδα αλλά σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο. Είναι ομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ενώ έχει δυο-τρεις απουσίες βασικών παικτών που μπορεί να κοστίσουν.

Ο άσος τον πρώτο λόγο αλλά επειδή βρίσκεται σε χαμηλή απόδοση, συνδυάζεται με το Over 3,5 που την αυξάνει αισθητά καθώς και οι δυο πλευρές παίζουν πολύ επιθετικά.

Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ 1+Over 3,5 (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr