Α' Αυστρίας: Στα δύο η Βιέννη!
Σούπερ ντέρμπι στη Βιέννη σήμερα, με Αούστρια και Ραπίντ να κοντράρονται.
![Α' Αυστρίας: Στα δύο η Βιέννη!](https://photos.tostoixima.gr/w_800px/articles/202502/2fd902_images.webp)
Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.
600άρα Προσφορά Χωρίς Κατάθεση για όλους τους νέους παίκτες μόνο στο Pamestoixima.gr!
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».
ΓΚΡΑΤΣΕΡ – ΛΙΝΤΣΕΡ
Στο πρώτο ημίχρονο ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα. Όταν ισορρόπησε, απείλησε, σκόραρε δις και με λίγο άγχος κράτησε το πολύτιμο τρίποντο στην έδρα της ουραγού Άλταχ. Ξέφυγε από την Άλταχ πέντε βαθμούς. Η ομάδα του Ρενέ Πομς έχει χάσει πλέον μόλις δύο από τους τελευταίους επτά αγώνες (3/2/2) έχοντας συγκεντρώσει έντεκα από τους δεκαπέντε βαθμούς. Εντός έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς και πρέπει να βελτιωθεί. Επιστρέφουν από τιμωρίες ο στόπερ Γιόβιτσιτς και ο ταλαντούχος μέσος Γιάνο. Κανένα σημαντικό πρόβλημα.
Καλύτερη και πιο επικίνδυνη στο τοπικό ντέρμπι αλλά δεν κατάφερε να λυγίσει την άμυνα της Μπλάου-Βάις και έμεινε στην ισοπαλία και πίσω της τρεις βαθμούς στην μάχη της εξάδας. Χωρίς νίκη πλέον για τρία σερί ματς στο πρωτάθλημα (0/1/2) αλλά κράτησε το μηδέν αμυντικά για πρώτη φορά από τις αρχές Οκτώβρη. Εκτός έδρας ακόμη δεν τα έχει καταφέρει και για αυτό έξι από τα επτά παιχνίδια της φέτος έχουν λήξει στο Goal/Goal. Τιμωρημένος παραμένει ο μπακ Στόικοβιτς (13 ματς/1 ασίστ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με διαφορετικούς στόχους οι δύο ομάδες, όμως με παρόμοια φιλοσοφία. Ακόμα και στα δύσκολα δεν φαίνεται να απαρνιούνται την επίθεσή τους. Over 2.5 (2.00) στη Betsson.
ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ
Έχασε ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη εξάδα. Δεν είχε καλή εικόνα στο Τιρόλο πάντως και λίγο έλειψε να χάσει και το παιχνίδι από την WSG οπότε η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα. Κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς το μηδέν στην άμυνα κάτι που είχε συμβεί μόλις δύο φορές στα πρώτα δεκαπέντε ματς, οπότε είναι βελτιωμένη σίγουρα. Στο γηπεδό της δεν έχει νίκη για δύο ματς (0/1/1) και έχει τρία σερί Goal/Goal. Επιστρέφει από τιμωρία ο δεξιός μπακ Ντεμίρ. Κανένα σημαντικό πρόβλημα.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα με την Σάλτσμπουργκ αλλά πήρε εύκολα την ισοπαλία. Δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο. Η ομάδα του κόουτς Πάκουλτ έχει την χειρότερη επίθεση (14 γκολ) και άμυνα (35 γκολ) στο πρωτάθλημα αλλά είναι στο +6 από την τελευταία θέση. Εκτός έδρας έχει χάσει πέντε από τα τελευταία έξι ματς (0/1/5) χωρίς να σκοράρει σε τέσσερα από αυτά. Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Ρόμπατς. Εκτός οι τραυματίες στόπερ Στράουντι (15 ματς), Σερέντσι (11 ματς).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν ασπαζόμαστε την άποψη του άσου στο 1.60, από την ώρα που η Χάρτμπεργκ δυσκολεύεται να κερδίσει. Μη ξεχνάμε τη καλή παρουσία που είχε τη προηγούμενη εβδομάδα η Αούστρια. Χ (3.40) στη Betsson.
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Μετά την πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στην Στουρμ Γκρατς της πήρε και ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Βρέθηκε δύο φορές πίσω αλλά ισοφάρισε δις και έμεινε για τρίτο ματς αήττητη (1/2/0) απέναντι στην νταμπλούχο δείχνοντας τις προθέσεις της. Παρέμεινε στο -3 από την πρώτη θέση αλλά έρχεται ντέρμπι. Η ομάδα του Χελμ είναι αήττητη στους εννέα τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα (8/1/0) και στο γήπεδό της επίσης αήττητη εννέα ματς (8/1/0). Λόγω τιμωρίας εκτός ντέρμπι ο αριστερός μπακ-χαφ Βίνλοφ (17 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).
Προηγήθηκε αλλά μόλις δέχτηκε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία της Βόλφσμπεργκερ τρόμαξε (60ο λεπτό). Γύρισε στην άμυνα και το πλήρωσε με οδυνηρή ήττα που την έριξε πίσω από την αντίπαλό της στην βαθμολογία. Το άσχημο σερί συνεχίζεται για την ομάδα του Κλάους που πάει στο ντέρμπι με την Αούστρια δίχως να έχει νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα (0/2/2). Εκτός έδρας έχει τέσσερις σερί ισοπαλίες και έξι στα τελευταία οκτώ ματς (1/6/1). Εκτός ο επιθετικός Μπούργκσταλερ (13 ματς/2 γκολ/3 ασίστ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Μεγάλο ντέρμπι, πολύ πάθος και ένταση. Πολύ δύσκολο ματς για πρόβλεψη. Όλα είναι πιθανά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως κλείνουμε προς τα αριστερά. 1 (2.40) στη Betsson.
Βαθμολογία -
Θέση | Ομάδα | Βαθμοί | Αγώνες | Ν | Ι | H | Γ/Υ | Γ/Κ | +/- |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | ![]() |
37 | 17 | 11 | 4 | 2 | 42 | 18 | 24 |
2 | ![]() |
34 | 17 | 10 | 4 | 3 | 28 | 16 | 12 |
3 | ![]() |
29 | 17 | 9 | 2 | 6 | 34 | 24 | 10 |
4 | ![]() |
28 | 17 | 7 | 7 | 3 | 21 | 18 | 3 |
5 | ![]() |
27 | 17 | 7 | 6 | 4 | 26 | 19 | 7 |
6 | ![]() |
24 | 17 | 7 | 3 | 7 | 20 | 21 | -1 |
7 | ![]() |
21 | 17 | 6 | 3 | 8 | 24 | 26 | -2 |
8 | ![]() |
21 | 17 | 5 | 6 | 6 | 20 | 22 | -2 |
9 | ![]() |
17 | 17 | 4 | 5 | 8 | 14 | 21 | -7 |
10 | ![]() |
16 | 17 | 4 | 4 | 9 | 14 | 35 | -21 |
11 | ![]() |
15 | 17 | 3 | 6 | 8 | 23 | 34 | -11 |
12 | ![]() |
10 | 17 | 2 | 4 | 11 | 14 | 26 | -12 |
Playoff |
Playout |
Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr