Ποδόσφαιρο

Β' Ισπανίας: Το Γρανάδα - Λεβάντε και η Έλτσε

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 11:23

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις έξι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Segunda Division

Β' Ισπανίας: Το Γρανάδα - Λεβάντε και η Έλτσε

Η Β' Ισπανίας έχει σήμερα Κυριακή (27/10) έξι αναμετρήσεις στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.


ΜΑΛΑΓΑ - ΕΙΜΠΑΡ (15:00)

Η Μάλαγα έφερε 0-0 εκτός με την Τενερίφη. Η ομάδα του Πελιθέρ έχει βγάλει με ισοπαλίες τα 4 τελευταία της, ενώ συνολικά έχει 8 στα 11 παιχνλιδια της με δύο νίκες. Δηλαδή έχει μόλις μια ήττα, αλλά οι πολλές ισοπαλίες την κρατούν χαμηλά. Δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία εντός. Αμφίβολοι οι Λουίσμι (μέσος), Ντιαρά (αμυντικός), Αμπάιδα (επιθετικός).

Η Εϊμπάρ νίκησε 1-0 εντός την Κάντιθ. Ήταν το δεύτερο σερί υπέρ της εντός έδρας 1-0, αντιθετα στις εξορήσεις της ηττήθηκε στις δύο τελευταίες με σκορ 1-0. Είναι ομάδα που τα τρία τελευταία χρόνια βρέθηκε στα μπαράζ της ανόδου και ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό. Τιμωρημένος ο αμυντικός Άρμπιλα. Νέος τραυματίας ο αμυντικός Αρανμπάρι. Παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Γκουρουθέτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Με βάση την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες είναι πιθανό το Χ του 2.90 της Betsson.

ΕΛΤΣΕ - ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ (17:15)

Η Έλτσε έφερε 0-0 εκτός με την Καρταχένα. Έφτασε τα τρία σερί ματς αήττητη με μια νίκη ενώ οι δύο ισοπαλίες ήταν χωρίς σκορ. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 3 νίκες, ενώ τα τρία από αυτά ήταν και γκολ – γκολ. Τραυματίας ο Κλερκ (αμυντικός), ο μέσος Χοσάν και ο επιθετικός Σαντιάγο.

Η Μπούργος έφερε 1-1 εντός με την Φερόλ. Προηγήθηκε η ήττα εκτός με 2-0 από την Αλμπαθέτε. Ήταν η 3η σερί ήττα, όπου σε καμία δεν βρήκε γκολ ενώ ήταν και under. Με ήττες με σκορ 2-0 έβγαλε τα δύο τελευταία εκτός ενώ προηγήθηκε νίκη με 2-0! Τραυματίας ο επιθετικός Σανκρίς. Τραυματίας ο μέσος Απίν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Έλτσε με τον άσο να είναι στο 1.83 στη Betsson.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ (17:15)

Η Λα Κορούνια ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Λεβάντε. Προηγήθηκαν για την ομάδα του Ιδιάκεθ τρεις σερί ισοπαλίες, με τις δύο να ήταν χωρίς σκορ και την άλλη με 1-1. Με under έβγαλε τα 5 τελευταία εντός έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα και θα παίξει με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Η Σανταντέρ νίκησε 2-0 εντός την Κόρδοβα. Έχοντας ένα σερί με 4 νίκες, όπου οι τρεις ήταν under και no goal, παραμένοντας στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Πάει με σούπερ ψυχολογία κόντρα στην Λα Κορούνια. Τραυματίας ο μπακ Μισλέν που είναι και το μοναδικό πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μαχητική η Λα Κορούνια, σούπερ πορεία διαγράφει η Σανταντέρ. Δύσκολη αναμέτρηση με το Χ του 3.40 της Betsson να έχει ρίσκο, αλλά και αξία.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ (19:30)

Η Αλμπαθέτε ηττήθηκε 3-1 εκτός από την Αλμερία. Προηγήθηκε η νίκη με 2-0 εντός επί της Μπούργος, όπου έβαλε τέλος σε δύο σερί ισοπαλίες. Με under έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα και θέλει να βρει έναν σταθερό ρυθμό. Τραυματίες οι Λάθο (επιθετικός), Κόστα (αμυντικός), Αγκιλάρ (αμυντικός).


Η Σπόρτινγκ Χιχόν νίκησε 2-1 εντός την Ουέσκα. Προηγήθηκε η ήττα με 2-1 από την Έλτσε που έβαλε τέλος σε τρεις σερί νίκες. Με γκολ – γκολ και over έχει βγάλει τα τρία τελευταία της ματς. Με γκολ – γκολ έβγαλε και τα τρία τελευταία εκτός έδρας. Αγωνστικά εξέτισε ο στόπερ Κοτέ. Τραυματίας ο αμυντικός Κουρμπέγιο που είναι και το μοναδικό της πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πιθανό το 2-3 γκολ που στη Betsson είναι στο 2.00.

ΟΥΕΣΚΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ (19:30)

Η Ουέσκα ηττήθηκε με 2-1 εκτός από την Χιχόν. Προηγήθηκε το εκτός 0-0 με την Φερόλ και πριν έφερε 2-2 με την Αλμπαθέτε. Έχει δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα 5 τελευταία της η ομάδα του Ιντάλγκο. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Τραυματίας ο επιθετικός Μουνιόθ με τον αμυντικό Γκονζάλεθ.


Η Αλμερία νίκησε 3-1 εντός την Αλμπαθέτε. Πήγε σε αυτό μετά την τεράστια νίκη της με 2-1 μέσα στο άντρο της Σαραγόσα. Η ομάδα του Ρούμπι έχει 3 νίκες στα 4 τελευταία της. Παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και είναι μια ομάδα που ήρθε από την πρώτη κατηγορία, κρατώντας ωστόσο τον βασικό κορμός της. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός. Τραυματίες οι Ρομπερτόνε (χαφ), Μπάμπα (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σκοράρουν και οι δύο ομάδες με το over να είναι στο 2.10 στη Betsson.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ (22:00)

Η Γρανάδα νίκησε 3-2 εκτός την Καστεγιόν. Ο Φραν Εσκριμπά συμπλήρωσε 5 ματς στον πάγκο της και είναι αήττητος με 4 νίκες. Κάνει εξαιρετική δουλειά ο έμπειρος προπονητής. Γενικά η Γρανάδα αγνοεί την ήττα στα 8 τελευταία της και φωνάζει πως είναι εδώ για την μάχη της ανόδου. Τραυματίας παραμένει ο στόπερ Νέβα.

Η Λεβάντε νίκησε 2-1 εντός την Λα Κορούνια. Προηγήθηκαν δύο σερί ήττες για την ομάδα του Καλέρο, όπου δεν σκόραρε καν, έχοντας τρεις στα 6 τελευταία της με 2 νίκες. Δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της και είναι μια... πληγή οι εξορμήσεις. Τραυματίες οι αμυντικοί Παμπίν, Καμπέγιο, ο μέσος Ιμπόρα και ο επιθετικός Μπρούγκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ανεβασμένη η Γρανάδα μπορεί να πάρει τη νίκη με τον άσο να είναι στο 2.05 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr